Le Cordon Bleu Pastry School: 100 step by step Recipes
Υπάρχουν 100 εικονογραφημένες συνταγές, που εξηγούνται βήμα-βήμα με 1400 φωτογραφίες και παρουσιάζονται σε 6 κεφάλαια:
Αρτοσκευάσματα, κέικ και επιδόρπια....
Le Cordon Bleu Chocolate Bible: 180 Recipes
Ο απόλυτος οδηγός για κάθε δημιουργία με σοκολάτα.
Οποιαδήποτε από τις 180 λαχταριστές συνταγές που παρουσιάζονται εδώ θα προσφέρει το αποκορύφωμα οποιουδήποτε γεύματος –...
Le Cordon Bleu Confectionery School: 90 Step-By-Step Recipes
Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε τα μυστικά των ζαχαροπλαστών και σοκολατοποιών της Le Cordon Bleu. Παρουσιάζονται 90 νόστιμες συνταγές, που αναλύονται...
Η Lucy Allary είναι μια πετυχημένη vegan παρασκευάστρια παγωτού και επιχειρηματίας που υποστηρίζει έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Ανέπτυξε την ιδέα του κρεμώδους παγωτού φυτικής προέλευσης και λόγω της επιτυχίας της άνοιξε...
Περιλαμβάνονται πάνω από 300 συνταγές από τις κουζίνες της Βόρειας Αφρικής: Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία, Λιβύη...
Παραδοσιακά τοπικά πιάτα όπως ταγκίν, μαγειρευτά, σούπες και σαλάτες με κλασικά τοπικά υλικά (μπαχαρικά,...
Τα τάπας είναι τα υπέροχα δελεαστικά πιάτα φαγητού που παραδοσιακά σερβίρονται με σέρι στη νότια Ισπανία. Όμορφα απλά, δελεαστικά νόστιμα και εύκολα στην προετοιμασία, είναι ιδανικά για κάθε είδους περίσταση.
Ένα εκπληκτικό βιβλίο με παραδοσιακές συνταγές από τη Μέση Ανατολή. Ο Arto der Haroutunian ήταν ένας γνώστης της κουζίνας της Μέσης Ανατολής μεταφέροντας τα μυστικά της και αποκαλύπτοντας τις εξαιρετικές της γεύσεις.
Le Cordon Bleu Bakery School: 80 Step-By-Step Recipes for Bread and Viennoiseries
Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται 80 εικονογραφημένες συνταγές, που αναλύονται βήμα-βήμα με 1450 φωτογραφίες και παρουσιάζονται σε επτά...
Step by Step preparation and Cooking Techiques.
Το Cook with Joan Roca διδάσκει βήμα-βήμα, με πάνω από 2.000 φωτογραφίες, τις κύριες τεχνικές παρασκευής, μαγειρέματος και συντήρησης των φαγητών. Εξηγεί επίσης τα...
Ο Jordi Roca είναι σήμερα ένας από τους πιο εξελιγμένους "σοκολατοποιούς " στον κόσμο και ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στον κόσμο στα 50 Καλύτερα Βραβεία του 2014. Αυτό το βιβλίο δείχνει την αναζήτηση του...
Το πολυαναμενόμενο πρώτο βιβλίο για το εστιατόριο Etxebarri, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα ψητοπωλεία στον κόσμο.Ο Bittor Arginzoniz έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη ως ιδιοφυΐα ψησταριάς με το εστιατόριό του...
Μια ανοιχτή πόρτα στα μυστικά του El Celler de Can Roca, που αποκαλύπτεται σε 16 κεφάλαια και οργανώνεται σύμφωνα με τις πηγές έμπνευσης που τρέφουν τους αδελφούς Roca: Παράδοση, Μνήμη, Ακαδημία, Προϊόν, Τοπίο, Οίνος,...
Εδώ σε αυτήν την οπτικά εκπληκτική παραγωγή θα βρείτε μερικές από τις γαστρονομικές δημιουργίες του Pedro Subijana τα τελευταία δέκα χρόνια και θα βρείτε την αριστεία, την καινοτομία και την πρωτοπορία , τρεις όροι...
Αυτό το βιβλίο αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας και μιας κουζίνας. Ρίχνει μια ματιά στον ρόλο του Χουάν Μαρί ως σεφ και εστιάτορα αιχμής και ως έμπνευση για γενιές νέων μαγείρων.