Η γεύση της Ελληνικής κουζίνας σε μια επιτομή τεχνικής και παρουσίασης δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου!
Αυγό με στάκα και τρούφα, Καλοκαιρινό μποστάνι, Γιουβαρλάκια σκορπίνας, Κανελόνι παστιτσάδα, Αμυγδαλόπιτα...
Μέσα απότο‘Grand livre de la Naturalite’ οAlain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική γαστρονομία !Πρόκειται για έναν οδηγό στη ‘νέα εποχή της γαστρονομίας’ όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με...
Πού πάνε τα φαγητά όταν πεθαίνουν; Υπάρχει παράδεισος άραγε για αυτά;Σπατάλη στα τρόφιμα, left overs από μενού εστιατορίων και ξενοδοχείων, φαγητά στον κάδο σκουπιδιών καθημερινά, που συμπαρασύρουν μαζί τους και τον...
Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΣΤΕΡΙ ΜΙΣΕΛΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,σας προτείνει ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων μεσογειακών γεύσεων. Χάρη σε 45 πρωτότυπες συνταγές και σε...
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη.
Συγγραφέας: Cedric Grolet
Σκληρό Εξώφυλλο.
95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα.
Σελίδες: 320
ISBN:...
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές.
Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα.