Ένα δίγλωσσο βιβλίο με συνταγές από Ελλάδα και Γαλλία, συνταγές που θα μπορούσαν να συμπεριλαμβάνονται στο πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το μισό βιβλίο είναι στα Ελληνικά και περιλαμβάνει συνταγές...
Ποντιακή Κουζίνα – Η παράδοση και η εξέλιξηΟι σελίδες αυτού του βιβλίου έχουν σκοπό να μας ταξιδέψουν στις ρίζες της Ποντιακής κουζίνας. Tαυτόχρονα μέσα από νέες τεχνικές και παρασκευές μεταμορφώνονται σε καινούριες...
Η υπέροχη αυτή συλλογή 200 και πλέον συνταγών περιλαμβάνει σάλτσες για κάθε είδους πιάτο –ελαφριές και πλούσιες, απλές και σύνθετες, γλυκές και αλμυρές. Οι τεχνικές παρουσιάζονται με σαφήνεια και η εικονογράφηση είναι...
Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και...
Συγγραφέας: Laurent Duchene, Bridget Stones
Σκληρό Εξώφυλλο.
150 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη Σχολή Μαγειρικής στον κόσμο.
Σελίδες: 270
ISBN: 960-8058-34-1
Εκδόσεις : Τσιτσιλώνης
Στις σελίδες του αυθεντικού γαλλικού "Le Repertoire de la Cuisine", που κυκλοφορεί και στη χώρα μας μεταφρασμένο στα ελληνικά από τις Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνη, συγκεντρώνονται περισσότεροι από...
Την 1η Απριλίου του 1755, σε μια μικρή πόλη, το Μπελέ, στην κοιλάδα του Ροδανού στους πρόποδες των Άλπεων, γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γαστρονόμος που γνώρισε ποτέ ο κόσμος: ο Ζαν Ανθέλμ Μπριγιά-Σαβαρέν...Για κάποιους...
Ένα καταπληκτικό βιβλίο που προσεγγίζει τη μαγειρική στην Αρχαία Ελλάδα. Η αφθονία σε υλικά όπως λάδι, οίνος,φρούτα και λαχανικά αποτελούν τη βάση της μαγειρικής στην Αρχαία Ελλάδα, μια μαγειρική που είναι πλέον...
Ένα μυθιστόρημα που μας παρουσιάζει τη σύνδεση της μαγειρικής με τις διαπροσωπικές σχέσεις και την ανάγκη των ανθρώπων να εκφράζουν τα συναισθήματα τους μέσα από τις μαγειρικές τους δημιουργίες.
Το The Sweet Book παρουσιάζει μια σειρά από συνταγές φτιαγμένες για επαγγελματίες και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής μέσα από κλασσικές, μοντέρνες, παραδοσιακές και δημιουργικές προτάσεις.
Ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα.
Η Ιστορία των τροφών και της γαστρονομίας στην Ελλάδα καθώς και η αδιάσπαστη συνέχεια της ελληνικής κουζίνας, από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι τις μέρες μας,...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ…
Είναι μία προσπάθεια που προσεγγίζει με εναλλακτικό τρόπο την κινεζική γαστρονομία, αξιοποιώντας εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης. Ένας αρμονικός συνδυασμός πλούσιας γεύσης...