×

Cook with Joan Roca

Step by Step preparation and Cooking Techiques.

Το Cook with Joan Roca διδάσκει βήμα-βήμα, με πάνω από 2.000 φωτογραφίες, τις κύριες τεχνικές παρασκευής, μαγειρέματος και συντήρησης των φαγητών. Εξηγεί επίσης τα βασικά βασικά και τα θεμέλια των μαγειρικών δεξιοτήτων. Είναι μια μικρή γαστρονομική εγκυκλοπαίδεια.

Read moreShow less
Κωδικός:
9781911667414
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Add to wishlist(1)
Περιγραφή

Αυτό το βιβλίο μοιράζεται εικοσιπέντε χρόνια επαγγελματικής γνώσης με έναν εύκολο, οπτικό και εκπαιδευτικό τρόπο: βράσιμο, τηγάνισμα, ωρίμανση, τουρσί, ζεμάτισμα, μαρινάρισμα, ψήσιμο στη σχάρα, κάπνισμα και πολλές άλλες βασικές τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε με μια επιλογή από εύκολες, νόστιμες συνταγές. Αυτός είναι ένας απόλυτος οδηγός για τα μυστικά της μαγειρικής.

Το βιβλίο δείχνει κάθε πτυχή της μαγειρικής: πώς να οργανώσετε τα εβδομαδιαία ψώνια, τα βασικά εργαλεία, τις βασικές περικοπές, τη φροντίδα των τροφίμων, τα εποχιακά προϊόντα, τα κόλπα και τις συμβουλές για τη βελτιστοποίηση της μαγειρικής σας και τον καλύτερο τρόπο διατήρησης των συστατικών, καθώς και μια επιλογή από απλές συνταγές που κάνουν πράξη όλες τις τεχνικές που περιγράφονται στο βιβλίο.

Σε αυτές τις σελίδες, ένας από τους μεγαλύτερους σεφ του κόσμου σας διδάσκει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας πραγματικά καταξιωμένος επαγγελματίας της μαγειρικής.

Εκδότης Grub Street Cookery
Συγγραφέας Joan Roca
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 368 σελίδες
ISBN 9781911621393
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 190 x 258 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781911667414

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Grub Street Cookery
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121874
Είμαστε μια προέκταση της θάλασσας και της γης και τα φέρνουμε όλα αυτά στα πιάτα μας, όπου η γεύση είναι απαραίτητη, αλλά επειδή όλες οι αισθήσεις είναι αλληλένδετες, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για το φαγητό,...
PHAIDON
Κωδικός: 9781838664060
Μια αποκλειστική εικόνα της δουλειάς και του μυαλού της πολύ αναγνωρισμένης σεφ Clare Smyth και του εστιατορίου της με τρία αστέρια Michelin, Core by Clare Smyth, στο Notting Hill του Λονδίνου.  
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος