Step by Step preparation and Cooking Techiques.
Το Cook with Joan Roca διδάσκει βήμα-βήμα, με πάνω από 2.000 φωτογραφίες, τις κύριες τεχνικές παρασκευής, μαγειρέματος και συντήρησης των φαγητών. Εξηγεί επίσης τα βασικά βασικά και τα θεμέλια των μαγειρικών δεξιοτήτων. Είναι μια μικρή γαστρονομική εγκυκλοπαίδεια.
Αυτό το βιβλίο μοιράζεται εικοσιπέντε χρόνια επαγγελματικής γνώσης με έναν εύκολο, οπτικό και εκπαιδευτικό τρόπο: βράσιμο, τηγάνισμα, ωρίμανση, τουρσί, ζεμάτισμα, μαρινάρισμα, ψήσιμο στη σχάρα, κάπνισμα και πολλές άλλες βασικές τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε με μια επιλογή από εύκολες, νόστιμες συνταγές. Αυτός είναι ένας απόλυτος οδηγός για τα μυστικά της μαγειρικής.
Το βιβλίο δείχνει κάθε πτυχή της μαγειρικής: πώς να οργανώσετε τα εβδομαδιαία ψώνια, τα βασικά εργαλεία, τις βασικές περικοπές, τη φροντίδα των τροφίμων, τα εποχιακά προϊόντα, τα κόλπα και τις συμβουλές για τη βελτιστοποίηση της μαγειρικής σας και τον καλύτερο τρόπο διατήρησης των συστατικών, καθώς και μια επιλογή από απλές συνταγές που κάνουν πράξη όλες τις τεχνικές που περιγράφονται στο βιβλίο.
Σε αυτές τις σελίδες, ένας από τους μεγαλύτερους σεφ του κόσμου σας διδάσκει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε ένας πραγματικά καταξιωμένος επαγγελματίας της μαγειρικής.
Εκδότης | Grub Street Cookery |
Συγγραφέας | Joan Roca |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 368 σελίδες |
ISBN | 9781911621393 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 190 x 258 mm |