Μια κλασική συλλογή από παραπάνω από 350 συνταγές επιδορπίων της Γαλλικής κουζίνας, βιβλίο από την απόλυτη αυθεντία της Γαλλικής κουζίνας Ginette Mathiot.
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 10,09,2025 και θα είναι διαθέσιμο...
Ανακαλύψτε την απλότητα της μαγειρικής σε γάστρα ή κατσαρόλα με 100 νόστιμες, εμπνευσμένες από την εγκυκλοπαίδεια Larousse συνταγές.
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 08,10,2025 και θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Οκτώβρη 2025.
Ένα βιβλίο που παρουσιάζει την παραδοσιακή Ινδική κουζίνα μέσα από μοντέρνες και δημιουργικές συνταγές.
Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από τον καταξιωμένο σεφ Sharma πίσω από το BiBi, το καινοτόμο και πρωτοποριακό ινδικό...
Η ιστορία, η ιδεολογία και οι συνταγές του master πιτσαδόρου Φράνκο Πέπε, ιδρυτή της παγκοσμίως διάσημης Pizzeria Pepe στο Γκράνι.
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 05,11,2025 και θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Νοέμβρη 2025.
Ένας οδηγός μαγειρικής για μια από τις πιο ποικίλες – και νόστιμες – κουζίνες της Αμερικής, από τον βραβευμένο με James Beard συγγραφέα και ιστορικό μαγειρικής Michael W. Twitty
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 15,10,2025...
Ανακαλύψτε τα εκλεκτά πιάτα και την "αύρα ενός από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια του Παρισιού.¨Μέσα από 5 κεφάλαια παρουσιάζονται 100 τουλάχιστον πιάτα.
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 02,10,2025 και θα είναι διαθέσιμο στα...
Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ "On Vegetables" από τον καταξιωμένο Αμερικανό σεφ Τζέρεμι Φοξ, με περισσότερες από 160 συνταγές που αφορούν το κρέας.
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 01,10,2025 και θα...
Η απόλυτη γιορτή της βιετναμέζικης κουζίνας, με 445 αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα από όλη τη χώρα.
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 29,10,2025 και θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Οκτώβρη 2025.
Ο Tony Kavalieros παρουσιάζει 77 συνταγές από 28 διαφορετικά μέρη στην Ελλάδα και σας αποκαλύπτει τη μαγεία της απλής παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.
Το βιβλίο είναι μόνο στα Αγγλικά και θα είναι διαθέσιμο μέσα...