Montagud

Cookbookstore - Montagud
Φιλτράρισμα κατά
Κωδικός: G 772
Μια εκλεπτυσμένη απλότητα, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, που αναζητά νέα σύνορα, πηγαίνοντας το φαγητό σε άλλο επίπεδο. Η αναζήτηση της ουσίας απαιτεί πολύπλοκη δουλειά που εμβαθύνει στη μνήμη, την ουσία και...
Κωδικός: G729
Είμαστε μια προέκταση της θάλασσας και της γης και τα φέρνουμε όλα αυτά στα πιάτα μας, όπου η γεύση είναι απαραίτητη, αλλά επειδή όλες οι αισθήσεις είναι αλληλένδετες, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για το φαγητό,...
Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...
Κωδικός: G557
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.
Κωδικός: G595
Το Noor είναι το προσωπικό έργο που ξεκίνησε ο Paco Morales όταν επέστρεψε στη γενέτειρα του στην Κόρδοβα. Παρ' όλα αυτά, δεν ξέχασε ποτέ ούτε το σεβασμό προς τις ρίζες του ούτε όλες τις εμπειρίες που απέκτησε από την...
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...
Κωδικός: G589
Punto MX , το πρώτο ΜΕΞΙΚΆΝΙΚΟ εστιατόριο που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin.Αυτό το βιβλίο - βίβλος της σύγχρονης ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗΣ κουζίνας-  παρουσιάζει τις βάσεις, τα προϊόντα, τις δημιουργίες και την κουλτούρα της.
Κωδικός: G566
Τον Νοέμβριο του 2016, ο Casa Solla (Pepe Solla, Poio, Pontevedra, Galicia, Ισπανία) έγινε 55 ετών. Ένας αριθμός, για τον Pepe Solla - τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι αυτού του ιδρύματος - που περιστρέφεται γύρω από μια...
Κωδικός: G499
Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει τον κόσμο του Quique Dacosta, την εξέλιξη του την υπέρβαση του έργου του ιστορικά, αναλύοντας τους 3 πυλώνες στους οποίους βασίζεται (γνώση, μαγειρικά οικοσυστήματα και έρευνα)...
Κωδικός: G547
Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 30

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος