Φιλτράρισμα κατά

Βιβλία

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε Ελληνικούς και Ξένους Τίτλους από καταξιωμένους Σεφ. Βιβλία τα οποία παρουσιάζουν σύγχρονες τεχνικές, παραδοσιακές συνταγές, νέες ιδέες και αποτελούν πηγή γνώσης και έμπνευσης. 

Read moreShow less
Φιλτράρισμα κατά
PHAIDON
Κωδικός: PH 5289
Ανακαλύψτε πάνω από 550 πολύ αγαπημένες συνταγές που γιορτάζουν τις πλούσιες παραδόσεις της τοπικής και εποχικής βρετανικής μαγειρικής. Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 22 Σεπτέμβρη 2022 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0011
Η γεύση της Ελληνικής κουζίνας σε μια επιτομή τεχνικής και παρουσίασης δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου! Αυγό με στάκα και τρούφα, Καλοκαιρινό μποστάνι, Γιουβαρλάκια σκορπίνας, Κανελόνι παστιτσάδα, Αμυγδαλόπιτα...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0007
Μέσα απότο‘Grand livre de la Naturalite’ οAlain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική γαστρονομία !Πρόκειται για έναν οδηγό στη ‘νέα εποχή της γαστρονομίας’ όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0086
Ποντιακή Κουζίνα – Η παράδοση και η εξέλιξηΟι σελίδες αυτού του βιβλίου έχουν σκοπό να μας ταξιδέψουν στις ρίζες της Ποντιακής κουζίνας. Tαυτόχρονα μέσα από νέες τεχνικές και παρασκευές μεταμορφώνονται σε καινούριες...
PHAIDON
Κωδικός: PH 5265
400 αυθεντικές καθημερινές συνταγές από τη διάσημη σεφ Margarita Carrillo Arronte. Ένας ουσιαστικός οδηγός για ζωντανή, χορτοφαγική μεξικάνικη μαγειρική, συμπεριλαμβανομένων φυσικά vegan, χωρίς γλουτένη και...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0004
Πού πάνε τα φαγητά όταν πεθαίνουν;  Υπάρχει παράδεισος άραγε για αυτά;Σπατάλη στα τρόφιμα, left overs από μενού εστιατορίων και ξενοδοχείων, φαγητά στον κάδο σκουπιδιών καθημερινά, που συμπαρασύρουν μαζί τους και τον...
PHAIDON
Κωδικός: PH 5272
Ballymaloe Desserts, Iconic Recipes and Stories from Ireland: ένα βιβλίο ψησίματος που περιλαμβάνει σπιτικά κέικ, μπισκότα, γλυκά, πουτίγκες και άλλα εντυπωσιακά γλυκά, με πρόλογο του David Tanis Το βιβλίο θα εκδοθεί...
PHAIDON
Κωδικός: PH 4459
Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εμβληματικό River Cafe του Λονδίνου γραμμένο με γνώμονα τους αρχάριους μάγειρες και τα παιδιά - μια συλλογή με περισσότερες από 50 νόστιμες και εύκολα εφικτές συνταγές,...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0003
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές. Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα.
Montagud Editors
Κωδικός: G729
Είμαστε μια προέκταση της θάλασσας και της γης και τα φέρνουμε όλα αυτά στα πιάτα μας, όπου η γεύση είναι απαραίτητη, αλλά επειδή όλες οι αισθήσεις είναι αλληλένδετες, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για το φαγητό,...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0012
Παραδοσιακά, ένα μπουκέτο λουλούδια, προσφέρεται ως δώρο. Μέσα από αυτό το βιβλίο, ο σεφ θέλει να δώσει μία επιπλέον διάσταση σ’ αυτό το δώρο, κάνοντας τα λουλούδια βρώσιμα. Παίζοντας με τα χρώματα, τα σχήματα και τα...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0004
Η υπέροχη αυτή συλλογή 200 και πλέον συνταγών περιλαμβάνει σάλτσες για κάθε είδους πιάτο –ελαφριές και πλούσιες, απλές και σύνθετες, γλυκές και αλμυρές. Οι τεχνικές παρουσιάζονται με σαφήνεια και η εικονογράφηση είναι...
PHAIDON
Κωδικός: PH 2547
monk: Φως και Σκιά στο μονοπάτι του Φιλοσόφου Yoshihiro Imai Μια υποβλητική και προσωπική μονογραφία και μια ωδή στη μαγειρική στη φωτιά (ξυλόφουρνος κ.α.) από τον συναρπαστικό αναδυόμενο σεφ της Ιαπωνίας.
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0007
Ένα δίγλωσσο βιβλίο με συνταγές από Ελλάδα και Γαλλία, συνταγές που θα μπορούσαν να συμπεριλαμβάνονται στο πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το μισό βιβλίο είναι στα Ελληνικά και περιλαμβάνει συνταγές...
Montagud Editors
Κωδικός: G775
Δέσμευση, ταλέντο, σεβασμός, αφοσίωση, σθένος… Αυτές είναι οι αξίες του Andreu Genestra που αναδεικνύονται στο εστιατόριο του στην Capdepera της Μαγιόρκα (Βαλεαρίδες Νήσοι). Mediterranean: ένα βιβλίο που...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 904-0002
Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΣΤΕΡΙ ΜΙΣΕΛΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,σας προτείνει ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων μεσογειακών γεύσεων. Χάρη σε 45 πρωτότυπες συνταγές και σε...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0006
Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης. Περιλαμβάνει ερωτήσεις με τις αντίστοιχες απαντήσεις στα θέματα εξέτασης πιστοποίησης των ΙΕΚ. Συγγραφέας: Καχλιά Γεωργία
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 188

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος