Βιβλία

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε Ελληνικούς και Ξένους Τίτλους από καταξιωμένους Σεφ. Βιβλία τα οποία παρουσιάζουν σύγχρονες τεχνικές, παραδοσιακές συνταγές, νέες ιδέες και αποτελούν πηγή γνώσης και έμπνευσης. 

Read moreShow less
Φιλτράρισμα κατά
PHAIDON
Κωδικός: 9780714870472
Το Tacopedia είναι ένα εγκυκλοπαιδικό αφιέρωμα στη ζωντάνια της μεξικανικής κουλτούρας τάκο. Εξερευνήστε μια από τις πιο δημοφιλείς γαστρονομικές παραδόσεις του Μεξικού μέσα από 100 συνταγές που συνοδεύονται από...
Grub Street
Κωδικός: 9781911621850
Le Cordon Bleu Chocolate Bible: 180 Recipes Ο απόλυτος οδηγός για κάθε δημιουργία με σοκολάτα. Οποιαδήποτε από τις 180 λαχταριστές συνταγές που παρουσιάζονται εδώ θα προσφέρει το αποκορύφωμα οποιουδήποτε γεύματος –...
Grub Street
Κωδικός: 9781911714088
 Η Lucy Allary είναι μια πετυχημένη vegan παρασκευάστρια παγωτού και επιχειρηματίας που υποστηρίζει έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Ανέπτυξε την ιδέα του κρεμώδους παγωτού φυτικής προέλευσης και λόγω της επιτυχίας της άνοιξε...
Grub Street
Κωδικός: 9781911667469
Περιλαμβάνονται πάνω από 300 συνταγές από τις κουζίνες της Βόρειας Αφρικής: Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία, Λιβύη... Παραδοσιακά τοπικά πιάτα όπως ταγκίν, μαγειρευτά, σούπες και σαλάτες με κλασικά τοπικά υλικά (μπαχαρικά,...
Grub Street
Κωδικός: 9781911667254
Τα τάπας είναι τα υπέροχα δελεαστικά πιάτα φαγητού που παραδοσιακά σερβίρονται με σέρι στη νότια Ισπανία.  Όμορφα απλά, δελεαστικά νόστιμα και εύκολα στην προετοιμασία, είναι ιδανικά για κάθε είδους περίσταση.
Grub Street
Κωδικός: 9781911667117
Ένα εκπληκτικό βιβλίο με παραδοσιακές συνταγές από τη Μέση Ανατολή. Ο Arto der Haroutunian ήταν ένας γνώστης της κουζίνας της Μέσης Ανατολής μεταφέροντας τα μυστικά της και αποκαλύπτοντας τις εξαιρετικές της γεύσεις.
Hardie Grant
Κωδικός: 9781743799192
Ο βραβευμένος συγγραφέας και λάτρης της μαγειρικής Josh Niland επιστρέφει με τον απόλυτο οδηγό για την τέχνη της Ανατομίας του Ψαριού   (Fish Butchery), με εξειδικευμένες τεχνικές και πρωτοποριακές συνταγές που...
Hardie Grant
Κωδικός: 9781743796634
Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για τη μαγειρική ψαριών με το Take One Fish. Δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά το μαγείρεμα των ψαριών σύμφωνα με τον βραβευμένο σεφ Josh Niland, μόνο ένας ατελείωτος κόσμος...
Hardie Grant
Κωδικός: 9781743795538
Στο The Whole Fish Cookbook, ο πρωτοποριακός σεφ θαλασσινών Josh Niland αποκαλύπτει έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης για όλες τις πτυχές της μαγειρικής ψαριών. Από την προμήθεια και τη σφαγή έως την ξηρή παλαίωση και τη...
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412842111
Essence από τον Jesús Escalera. Η σημασία των αρωμάτων στη δημιουργία νέων παγωτών και γλυκών.Ένα διαφορετικό εγχειρίδιο γεμάτο πρακτικά κλειδιά που θα επιτρέψει στους επαγγελματίες του παγωτού, της ζαχαροπλαστικής...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121997
Η πίτσα είναι η μέγιστη έκφραση της δουλειάς μας ως σεφ, της φιλοσοφίας μας και του σεβασμού που τρέφουμε για τα υλικά μας και του χρόνου που μας πήρε για να κατανοήσουμε αυτή τη διαχρονική συνταγή και να τη...
Grub Street
Κωδικός: 9781911621393
Ο Jordi Roca είναι σήμερα ένας από τους πιο εξελιγμένους "σοκολατοποιούς " στον κόσμο και ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στον κόσμο στα 50 Καλύτερα Βραβεία του 2014. Αυτό το βιβλίο δείχνει την αναζήτηση του...
Grub Street
Κωδικός: 9781911621218
Το πολυαναμενόμενο πρώτο βιβλίο για το εστιατόριο Etxebarri, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα ψητοπωλεία στον κόσμο.Ο Bittor Arginzoniz έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη ως ιδιοφυΐα ψησταριάς με το εστιατόριό του...
Grub Street
Κωδικός: 9781910690291
Μια ανοιχτή πόρτα στα μυστικά του El Celler de Can Roca, που αποκαλύπτεται σε 16 κεφάλαια και οργανώνεται σύμφωνα με τις πηγές έμπνευσης που τρέφουν τους αδελφούς Roca: Παράδοση, Μνήμη, Ακαδημία, Προϊόν, Τοπίο, Οίνος,...
Grub Street
Κωδικός: 9781910690451
Εδώ σε αυτήν την οπτικά εκπληκτική παραγωγή θα βρείτε μερικές από τις γαστρονομικές δημιουργίες του Pedro Subijana τα τελευταία δέκα χρόνια και θα βρείτε την αριστεία, την καινοτομία και την πρωτοπορία , τρεις όροι...
Grub Street
Κωδικός: 9781911621867
Αυτό το βιβλίο αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας και μιας κουζίνας. Ρίχνει μια ματιά στον ρόλο του Χουάν Μαρί ως σεφ και εστιάτορα αιχμής και ως έμπνευση για γενιές νέων μαγείρων.
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 229

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος