Βιβλία

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε Ελληνικούς και Ξένους Τίτλους από καταξιωμένους Σεφ. Βιβλία τα οποία παρουσιάζουν σύγχρονες τεχνικές, παραδοσιακές συνταγές, νέες ιδέες και αποτελούν πηγή γνώσης και έμπνευσης. 

Read moreShow less
Φιλτράρισμα κατά

Κωδικός: PH 6200
BAO: Erchen Chang, Shing Tat Chung and Wai Ti Chung. Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εξαιρετικά δημοφιλές εστιατόριο και καλτ μάρκας εμπνευσμένη από την Ταϊβάν, BAO Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2023 και...
Κωδικός: 904-0012
Παραδοσιακά, ένα μπουκέτο λουλούδια, προσφέρεται ως δώρο. Μέσα από αυτό το βιβλίο, ο σεφ θέλει να δώσει μία επιπλέον διάσταση σ’ αυτό το δώρο, κάνοντας τα λουλούδια βρώσιμα. Παίζοντας με τα χρώματα, τα σχήματα και τα...
Κωδικός: 904-0011
Η γεύση της Ελληνικής κουζίνας σε μια επιτομή τεχνικής και παρουσίασης δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου! Αυγό με στάκα και τρούφα, Καλοκαιρινό μποστάνι, Γιουβαρλάκια σκορπίνας, Κανελόνι παστιτσάδα, Αμυγδαλόπιτα...
Κωδικός: PH 6231
Οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου προσφέρουν έμπνευση, συμβουλές και μαθήματα ζωής τόσο μέσα όσο και έξω από την κουζίνα. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του ίδιου μήνα.
Κωδικός: G 772
Μια εκλεπτυσμένη απλότητα, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, που αναζητά νέα σύνορα, πηγαίνοντας το φαγητό σε άλλο επίπεδο. Η αναζήτηση της ουσίας απαιτεί πολύπλοκη δουλειά που εμβαθύνει στη μνήμη, την ουσία και...
Κωδικός: 904-0007
Μέσα απότο‘Grand livre de la Naturalite’ οAlain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη Γαλλική γαστρονομία !Πρόκειται για έναν οδηγό στη ‘νέα εποχή της γαστρονομίας’ όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με...
Κωδικός: PH 6866
Οι καλύτερες σύγχρονες ιταλικές συνταγές από τη μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ιταλική αγορά στον κόσμο. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του ίδιου μήνα.
Κωδικός: 901-0086
Ποντιακή Κουζίνα – Η παράδοση και η εξέλιξηΟι σελίδες αυτού του βιβλίου έχουν σκοπό να μας ταξιδέψουν στις ρίζες της Ποντιακής κουζίνας. Tαυτόχρονα μέσα από νέες τεχνικές και παρασκευές μεταμορφώνονται σε καινούριες...
Κωδικός: PH 6286
Η βραβευμένη συγγραφέας Petty Pandean-Elliott αφηγείται την ιστορία της ινδονησιακής κληρονομιάς της μέσα από 150 αγαπημένες και νόστιμες συνταγές. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην...
Κωδικός: 904-0004
Πού πάνε τα φαγητά όταν πεθαίνουν;  Υπάρχει παράδεισος άραγε για αυτά;Σπατάλη στα τρόφιμα, left overs από μενού εστιατορίων και ξενοδοχείων, φαγητά στον κάδο σκουπιδιών καθημερινά, που συμπαρασύρουν μαζί τους και τον...
Κωδικός: PH 6309
Το συναρπαστικό πρώτο βιβλίο μαγειρικής από τον καταξιωμένο σεφ του εστιατορίου Ikoyi του Λονδίνου με δύο αστέρια Michelin. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Απριλίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του...
Κωδικός: PH 6293
Η ιστορία, η έμπνευση και οι συνταγές πίσω από την καλύτερη γυναίκα σεφ της Λατινικής Αμερικής (2022) και το ομώνυμο εστιατόριο της στην Κουριτίμπα. Το βιβλίο θα εκδοθεί τέλος Απρίλη 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην...
Κωδικός: G729
Είμαστε μια προέκταση της θάλασσας και της γης και τα φέρνουμε όλα αυτά στα πιάτα μας, όπου η γεύση είναι απαραίτητη, αλλά επειδή όλες οι αισθήσεις είναι αλληλένδετες, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για το φαγητό,...
Κωδικός: 904-0003
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές. Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα.
Κωδικός: PH 6279
Από την συγγραφέα του παγκόσμιου μπεστ σέλερ Japan: The Cookbook, περισσότερες από 250 νόστιμες, υγιεινές χορτοφαγικές συνταγές. Το βιβλίο θα εκδοθεί τέλος Απρίλη 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 174

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος