Βιβλία

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε Ελληνικούς και Ξένους Τίτλους από καταξιωμένους Σεφ. Βιβλία τα οποία παρουσιάζουν σύγχρονες τεχνικές, παραδοσιακές συνταγές, νέες ιδέες και αποτελούν πηγή γνώσης και έμπνευσης. 

Read moreShow less
Φιλτράρισμα κατά
Κωδικός: 904-0016
Το Mini είναι το πρώτο εξαιρετικό βιβλίο για τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική, αφιερωμένο στα μικρά μεγέθη γλυκών, ένα πολυαναμενόμενο βιβλίο που επιτέλους εξυπηρετεί μια από τις πιο σημαντικές οικογένειες ζαχαροπλαστικής....
Κωδικός: 904-0011
Η γεύση της Ελληνικής κουζίνας σε μια επιτομή τεχνικής και παρουσίασης δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου! Αυγό με στάκα και τρούφα, Καλοκαιρινό μποστάνι, Γιουβαρλάκια σκορπίνας, Κανελόνι παστιτσάδα, Αμυγδαλόπιτα...

BAO

Κωδικός: PH 6200
BAO: Erchen Chang, Shing Tat Chung and Wai Ti Chung. Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εξαιρετικά δημοφιλές εστιατόριο και καλτ μάρκας εμπνευσμένη από την Ταϊβάν, BAO
Κωδικός: 904-0013
Το νέο βιβλίο Oh La La! του Yohan Ferrant, εμβαθύνει στα βασικά συστατικά και τις διαδικασίες του ψωμιού του εμπορίου, έτσι ώστε κάθε επαγγελματίας να μπορεί να σχεδιάσει μια σειρά από ψωμιά και αρτοσκευάσματα πρώτης...
Κωδικός: PH 3124
Η πιο ολοκληρωμένη και ποικίλη επιλογή συνταγών που δημοσιεύτηκε ποτέ από μια από τις πιο συναρπαστικές και ποικιλόμορφες περιοχές του κόσμου – υπό την επιμέλεια του παγκοσμίως διάσημου Περουβιανού σεφ, Virgilio Martínez
Κωδικός: PH 4060
Μια αποκλειστική εικόνα της δουλειάς και του μυαλού της πολύ αναγνωρισμένης σεφ Clare Smyth και του εστιατορίου της με τρία αστέρια Michelin, Core by Clare Smyth, στο Notting Hill του Λονδίνου. Το βιβλίο θα εκδοθεί...
Κωδικός: 901-0007
Ένα δίγλωσσο βιβλίο με συνταγές από Ελλάδα και Γαλλία, συνταγές που θα μπορούσαν να συμπεριλαμβάνονται στο πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το μισό βιβλίο είναι στα Ελληνικά και περιλαμβάνει συνταγές...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 175

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος