×

Le Cordon Bleu Bakery School

Le Cordon Bleu Bakery School: 80 Step-By-Step Recipes for Bread and Viennoiseries

Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται 80 εικονογραφημένες συνταγές, που αναλύονται βήμα-βήμα με 1450 φωτογραφίες και παρουσιάζονται σε επτά κεφάλαια. Συνταγές για παραδοσιακή μπαγκέτα, ζυμωτό ψωμί, ρολά γάλακτος, focaccia, ciabatta, pita, challah, κρουασάν, pain au chocolate, παριζιάνικο μπριός, stollen, panettone, flan βανίλιας, kouign-amann, galette des rois…και πολλά, πολλά άλλα.

Read moreShow less
Κωδικός:
9781911667421
Εταιρεία:
Αγαπημένα8
Σύγκριση0
Περιγραφή

Η Le Cordon Bleu είναι μια πολύ γνωστή, παγκοσμίως σχολή μαγειρικής που διακρίνεται για την ποιότητα των μαθημάτων της και απευθύνεται είτε σε αρχάριους είτε σε επαγγελματίες μάγειρες. Είναι το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα γαστρονομίας στον κόσμο, με περισσότερα από 20 σχολεία σε πέντε ηπείρους. Η εκπαιδευτική του εστίαση είναι στη διαχείριση φιλοξενίας, τις μαγειρικές τέχνες και τη γαστρονομία. Οι διδακτικές ομάδες αποτελούνται από ειδικούς, σεφ και ειδικούς ζαχαροπλαστικής, οι περισσότεροι από τους οποίους τιμήθηκαν με εθνικά ή διεθνή βραβεία. Ένας από τους πιο διάσημους αποφοίτους του στη δεκαετία του 1940 ήταν η Julia Child, όπως απεικονίζεται στην ταινία Julie & Julia.

Ανακαλύψτε συνταγές για παραδοσιακά, τοπικά ψωμιά και ψωμιά από όλο τον κόσμο, καθώς και viennoiseries (δανικά αρτοσκευάσματα) και γαλλικά αρτοσκευάσματα. Μάθετε πώς να ζυμώνετε, να πλάθετε και να χτυπάτε ψωμιά και να επιτύχετε επιτυχία στο ψήσιμο χάρη στην τεχνογνωσία και τις συμβουλές των καλύτερων αρτοποιών.

Εκδότης Grub Street Cookery
Συγγραφέας Le Cordon Bleu
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 320 σελίδες
ISBN 9781911667421
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 218 x 264 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781911667421

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Grub Street Cookery
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Grub Street
Κωδικός: 9781911621393
Ο Jordi Roca είναι σήμερα ένας από τους πιο εξελιγμένους "σοκολατοποιούς " στον κόσμο και ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στον κόσμο στα 50 Καλύτερα Βραβεία του 2014. Αυτό το βιβλίο δείχνει την αναζήτηση του...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 9789963219728
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121522
Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος