Le Cordon Bleu Bakery School: 80 Step-By-Step Recipes for Bread and Viennoiseries
Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται 80 εικονογραφημένες συνταγές, που αναλύονται βήμα-βήμα με 1450 φωτογραφίες και παρουσιάζονται σε επτά κεφάλαια. Συνταγές για παραδοσιακή μπαγκέτα, ζυμωτό ψωμί, ρολά γάλακτος, focaccia, ciabatta, pita, challah, κρουασάν, pain au chocolate, παριζιάνικο μπριός, stollen, panettone, flan βανίλιας, kouign-amann, galette des rois…και πολλά, πολλά άλλα.
Η Le Cordon Bleu είναι μια πολύ γνωστή, παγκοσμίως σχολή μαγειρικής που διακρίνεται για την ποιότητα των μαθημάτων της και απευθύνεται είτε σε αρχάριους είτε σε επαγγελματίες μάγειρες. Είναι το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα γαστρονομίας στον κόσμο, με περισσότερα από 20 σχολεία σε πέντε ηπείρους. Η εκπαιδευτική του εστίαση είναι στη διαχείριση φιλοξενίας, τις μαγειρικές τέχνες και τη γαστρονομία. Οι διδακτικές ομάδες αποτελούνται από ειδικούς, σεφ και ειδικούς ζαχαροπλαστικής, οι περισσότεροι από τους οποίους τιμήθηκαν με εθνικά ή διεθνή βραβεία. Ένας από τους πιο διάσημους αποφοίτους του στη δεκαετία του 1940 ήταν η Julia Child, όπως απεικονίζεται στην ταινία Julie & Julia.
Ανακαλύψτε συνταγές για παραδοσιακά, τοπικά ψωμιά και ψωμιά από όλο τον κόσμο, καθώς και viennoiseries (δανικά αρτοσκευάσματα) και γαλλικά αρτοσκευάσματα. Μάθετε πώς να ζυμώνετε, να πλάθετε και να χτυπάτε ψωμιά και να επιτύχετε επιτυχία στο ψήσιμο χάρη στην τεχνογνωσία και τις συμβουλές των καλύτερων αρτοποιών.
Εκδότης | Grub Street Cookery |
Συγγραφέας | Le Cordon Bleu |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 320 σελίδες |
ISBN | 9781911667421 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 218 x 264 mm |