Η πίτσα είναι η μέγιστη έκφραση της δουλειάς μας ως σεφ, της φιλοσοφίας μας και του σεβασμού που τρέφουμε για τα υλικά μας και του χρόνου που μας πήρε για να κατανοήσουμε αυτή τη διαχρονική συνταγή και να τη βελτιώσουμε. Από τη ζύμη, που πρέπει να ζυμωθεί και να φουσκώσει, μέχρι καθένα από τα συστατικά που μπαίνουν μέσα, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του φούρνου και ακόμη και των καυσόξυλων που χρησιμοποιούμε.
Rafa Panatieri, Jorge Satre
Ανακαλύψτε το βιβλίο μιας από τις καλύτερες πιτσαρίες στον κόσμο! «Επιστροφή στις ρίζες μας, επιστροφή στην αυθεντικότητα. Σεβασμός στα υλικά υψηλής ποιότητας. Κάθε συστατικό που βγαίνει από την Sartoria Panatieri έχει επιλεγεί ανάμεσα από εκατοντάδες άλλα που μπορεί να φαίνονται εξίσου καλά, αλλά δεν είναι. Αναλύουμε τόσο το προϊόν όσο και τον παραγωγό, τι κάνουν και πώς το κάνουν. Θέλουμε να μάθουμε εάν ευθυγραμμίζονται με τα πρότυπά μας για βιωσιμότητα και ποιότητα. Αυτό εξηγεί τη ενασχόλησή μας με την παρασκευή αλλαντικών και τυριών, που άλλοτε κάνουμε μόνοι μας και άλλοτε σε στενή συνεργασία με βιοτέχνες παραγωγούς. Οι ντομάτες μας, το τυρί μας, τα μυρωδικά μας…, θέλουμε να μάθουμε ακριβώς ποιος βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία καθενός από τα συστατικά μας.
Rafa Panatieri: Οι ρίζες του Rafa Panatieri εντοπίζονται στην Πίζα και την Καλαβρία, και παρόλο που πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Βραζιλία, στο σπίτι του παρασκευαζόταν μόνο ιταλικό φαγητό. Η γιαγιά του είχε μέσα της το πάθος για τη μαγειρική. Ένας ακούραστος ταξιδιώτης και ερευνητής μάγειρας, έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία μαθαίνοντας από τους καλύτερους. Άφησε την καριέρα του ως κτηνίατρος για να γίνει σεφ. Η Νότια Αμερική και η Ευρώπη έχουν αποτελέσει μέρος των ταξιδιών του από κουζίνα σε κουζίνα, ειδικά η Ιταλία, αλλά ήταν η Ισπανία που τελικά κέρδισε την καρδιά του. Εκτός από την εργασία για τους αδερφούς Roca, έχει εργαστεί στο Nectari (1* Michelin) και στο εστιατόριο Tragaluz.
Jorge Sastre: Ο Jorge Sastre γεννήθηκε στη Μαδρίτη, αν και έχει περάσει μεγάλο μέρος της καριέρας του στην Καταλονία και η Μπαρτσελόνα είναι στο σπίτι του εδώ και πολλά χρόνια. Πριν συστηθεί στον Rafa από τους αδελφούς Roca το 2016, ο Jorge εργάστηκε στη Μαδρίτη και τη Λα Ριόχα σε ομάδες υψηλής κουζίνας όπως αυτή που βρέθηκε στο εστιατόριο Portal de Echaurren (**2 αστέρια Michelin). Πάντα ήξερε πού ήθελε να πάει, σε έναν απαιτητικό επαγγελματία για τον οποίο έχει εκπαιδευτεί σχολαστικά με σπουδαία ονόματα της μαγειρικής.
Εκδότης | Montagud |
Συγγραφέας | Rafa Panatieri, Jorge Sastre |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 272 σελίδες |
ISBN | 9788472121997 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, 240x280 mm |