Montagud Editors

Montagud Editors

Ισπανικές Εκδόσεις με την υπογραφή όλων των διάσημων σεφ. Βιβλία και περιοδικά που συγκεντρώνουν αναρίθμητα αστέρια Michelin...

Κωδικός: G567
Το Anarkia είναι ένα σημαντικό έργο που επικεντρώνεται στη γλυκιά κουζίνα που παρήγαγε ο El Celler de Can Roca (3 αστέρια Michelin). Το βιβλίο αυτό είναι μια επιτομή επιδορπίων από τον Jordi Roca, που ανακηρύχτηκε ως...
Κωδικός: G573
Αξίες όπως ειλικρίνεια, ισορροπία, αυστηρότητα, φυσικότητα, αυθεντικότητα,συναίσθημα,ταπεινοφροσύνη,σεβασμός και ευαισθησία είναι μια σταθερά στο σύμπαν του Les Cols. Μια κουζίνα του τοπίου και της εποχικότητας, όπου...
Κωδικός: G593
Οι Juan Antonio Perez και Jose Polo (2 αστέρια Michelin) καθώς και η ομάδα του Atrio δημιουργήσαν αυτό το φανταστικό προορισμό στηριζόμενοι σε 3 πυλώνες: γαστρονομία υψηλού επιπέδου, αρχιτεκτονική και κρασί.
Κωδικός: G566
Τον Νοέμβριο του 2016, ο Casa Solla (Pepe Solla, Poio, Pontevedra, Galicia, Ισπανία) έγινε 55 ετών. Ένας αριθμός, για τον Pepe Solla - τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι αυτού του ιδρύματος - που περιστρέφεται γύρω από μια...
Κωδικός: G 772
Μια εκλεπτυσμένη απλότητα, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, που αναζητά νέα σύνορα, πηγαίνοντας το φαγητό σε άλλο επίπεδο. Η αναζήτηση της ουσίας απαιτεί πολύπλοκη δουλειά που εμβαθύνει στη μνήμη, την ουσία και...
Κωδικός: G333
Οι επεξεργασίες που παρουσιάζονται σε αυτό το βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς επιθυμίας του Tony Botella να εξελιχθεί και να ανακαλύψει νέες διαδικασίες και υφές. Το Coctail Cuisine παρουσιάζει την επιθυμία...
Κωδικός: G558
Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει παρουσιάσει τα καλύτερα στον καφέ - εφευρίσκοντας μεθόδους επεξεργασίας που ενισχύουν την αναζήτηση για τέλεια ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών αισθητηριακών ιδιοτήτων και των...
Κωδικός: G729
Είμαστε μια προέκταση της θάλασσας και της γης και τα φέρνουμε όλα αυτά στα πιάτα μας, όπου η γεύση είναι απαραίτητη, αλλά επειδή όλες οι αισθήσεις είναι αλληλένδετες, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για το φαγητό,...
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 30

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος