Montagud Editors

Montagud Editors

Ισπανικές Εκδόσεις με την υπογραφή όλων των διάσημων σεφ. Βιβλία και περιοδικά που συγκεντρώνουν αναρίθμητα αστέρια Michelin...

Φιλτράρισμα κατά
Κωδικός: 9788472121980
Περισσότερες από 350 σελίδες, σχεδόν 60 δημιουργίες λεπτομερείς σε κάθε διαδικασία και συνοδευόμενες από τα δημιουργικά τους κλειδιά, 145 εικόνες, μια προσεκτική επιλογή προϊόντων προικισμένα με την ίδια συνάφεια με...
Κωδικός: 9788472121874
Είμαστε μια προέκταση της θάλασσας και της γης και τα φέρνουμε όλα αυτά στα πιάτα μας, όπου η γεύση είναι απαραίτητη, αλλά επειδή όλες οι αισθήσεις είναι αλληλένδετες, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για το φαγητό,...
Κωδικός: 9788472121768
Το Noor είναι το προσωπικό έργο που ξεκίνησε ο Paco Morales όταν επέστρεψε στη γενέτειρα του στην Κόρδοβα. Παρ' όλα αυτά, δεν ξέχασε ποτέ ούτε το σεβασμό προς τις ρίζες του ούτε όλες τις εμπειρίες που απέκτησε από την...
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.
Κωδικός: 9788472121737
Punto MX , το πρώτο ΜΕΞΙΚΆΝΙΚΟ εστιατόριο που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin.Αυτό το βιβλίο - βίβλος της σύγχρονης ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗΣ κουζίνας-  παρουσιάζει τις βάσεις, τα προϊόντα, τις δημιουργίες και την κουλτούρα της.
Κωδικός: 9788472121638
Τον Νοέμβριο του 2016, ο Casa Solla (Pepe Solla, Poio, Pontevedra, Galicia, Ισπανία) έγινε 55 ετών. Ένας αριθμός, για τον Pepe Solla - τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι αυτού του ιδρύματος - που περιστρέφεται γύρω από μια...
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...
Κωδικός: 9788472121690
Αξίες όπως ειλικρίνεια, ισορροπία, αυστηρότητα, φυσικότητα, αυθεντικότητα,συναίσθημα,ταπεινοφροσύνη,σεβασμός και ευαισθησία είναι μια σταθερά στο σύμπαν του Les Cols. Μια κουζίνα του τοπίου και της εποχικότητας, όπου...
Κωδικός: G499
Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει τον κόσμο του Quique Dacosta, την εξέλιξη του την υπέρβαση του έργου του ιστορικά, αναλύοντας τους 3 πυλώνες στους οποίους βασίζεται (γνώση, μαγειρικά οικοσυστήματα και έρευνα)...
Κωδικός: 9788472121553
Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει παρουσιάσει τα καλύτερα στον καφέ - εφευρίσκοντας μεθόδους επεξεργασίας που ενισχύουν την αναζήτηση για τέλεια ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών αισθητηριακών ιδιοτήτων και των...
Κωδικός: 9788472121652
Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ...
Κωδικός: 9788472121478
Το Muina είναι ένα έργο που αντικατοπτρίζει ποιός είναι και τι έχει προσφέρει ο Josean Alija. Μια πολύ αντιπροσωπευτική παρουσίαση του κόσμου και της πραγματικότητας που τον περιβάλλει. Αποδοχή, εξειδίκευση και πίστη...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 29

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος