Montagud Editors

Montagud Editors

Ισπανικές Εκδόσεις με την υπογραφή όλων των διάσημων σεφ. Βιβλία και περιοδικά που συγκεντρώνουν αναρίθμητα αστέρια Michelin...

Φιλτράρισμα κατά
Montagud Editors
Κωδικός: 9999999999
62 συνταγές από τον Jose Carlos Garcia. Ο Jose Carlos Garcia προκαλεί τις παραδοσιακές συνταγές της Ανδαλουσίας με την τεχνική του και μικρές δόσεις τόλμης. Πάντα με το βλέμμα του στη θάλασσα, ο σεφ από τη Μάλαγα...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121997
Η πίτσα είναι η μέγιστη έκφραση της δουλειάς μας ως σεφ, της φιλοσοφίας μας και του σεβασμού που τρέφουμε για τα υλικά μας και του χρόνου που μας πήρε για να κατανοήσουμε αυτή τη διαχρονική συνταγή και να τη...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121980
Περισσότερες από 350 σελίδες, σχεδόν 60 δημιουργίες λεπτομερείς σε κάθε διαδικασία και συνοδευόμενες από τα δημιουργικά τους κλειδιά, 145 εικόνες, μια προσεκτική επιλογή προϊόντων προικισμένα με την ίδια συνάφεια με...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121874
Είμαστε μια προέκταση της θάλασσας και της γης και τα φέρνουμε όλα αυτά στα πιάτα μας, όπου η γεύση είναι απαραίτητη, αλλά επειδή όλες οι αισθήσεις είναι αλληλένδετες, όλα έχουν σημασία όταν πρόκειται για το φαγητό,...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121768
Το Noor είναι το προσωπικό έργο που ξεκίνησε ο Paco Morales όταν επέστρεψε στη γενέτειρα του στην Κόρδοβα. Παρ' όλα αυτά, δεν ξέχασε ποτέ ούτε το σεβασμό προς τις ρίζες του ούτε όλες τις εμπειρίες που απέκτησε από την...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121508
Το μαγείρεμα Sous-vide, βασικά η διαδικασία στεγανοποίησης σε πλαστικές σακούλες και μαγειρέματος σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι μια τεχνική που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται ευρύτερα στην Ευρώπη.
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121737
Punto MX , το πρώτο ΜΕΞΙΚΆΝΙΚΟ εστιατόριο που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin.Αυτό το βιβλίο - βίβλος της σύγχρονης ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗΣ κουζίνας-  παρουσιάζει τις βάσεις, τα προϊόντα, τις δημιουργίες και την κουλτούρα της.
Montagud Editors
Κωδικός: G593
Οι Juan Antonio Perez και Jose Polo (2 αστέρια Michelin) καθώς και η ομάδα του Atrio δημιουργήσαν αυτό το φανταστικό προορισμό στηριζόμενοι σε 3 πυλώνες: γαστρονομία υψηλού επιπέδου, αρχιτεκτονική και κρασί.
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121638
Τον Νοέμβριο του 2016, ο Casa Solla (Pepe Solla, Poio, Pontevedra, Galicia, Ισπανία) έγινε 55 ετών. Ένας αριθμός, για τον Pepe Solla - τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι αυτού του ιδρύματος - που περιστρέφεται γύρω από μια...
Montagud Editors
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121614
Sollo. "Η κουζίνα του ποταμού", που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Montagud, περιλαμβάνει πιάτα που ο σεφ έχει δημιουργήσει με ψάρια από εσωτερικά ύδατα και εξηγεί επίσης τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε είδους.
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121690
Αξίες όπως ειλικρίνεια, ισορροπία, αυστηρότητα, φυσικότητα, αυθεντικότητα,συναίσθημα,ταπεινοφροσύνη,σεβασμός και ευαισθησία είναι μια σταθερά στο σύμπαν του Les Cols. Μια κουζίνα του τοπίου και της εποχικότητας, όπου...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 35

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος