×

Paco Roncero

Paco Poncero: "Η σιωπηλή εξέγερση του Σεφ"

Με περισσότερα από 30 χρόνια στην κουζίνα και σχεδόν 15 χρόνια υπερασπιζόμενος δύο αστέρια Michelin, ο Paco Roncero δεν είναι μόνο ένας απαραίτητος σεφ στην ισπανική γαστρονομική σκηνή, αλλά και ένας θεματοφύλακας του επαγγέλματος όπως λίγοι άλλοι. Το αποδεικνύει σε κάθε μία από τις περισσότερες από 250 σελίδες του «Paco Roncero». Η σιωπηλή εξέγερση του σεφ», το νέο και μεγάλο του αριστούργημα.

Read moreShow less
Κωδικός:
9788472121973
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Εξεγερμένος για το μαγείρεμα και τη δράση ενάντια στο κατεστημένο, σιωπηλός επειδή το κάνει διακριτικά, ο σεφ παρουσιάζει εκατό δημιουργίες του Paco Roncero Restaurante. μια αναδρομική μανιασμένη επικαιρότητα γεμάτη επάγγελμα, σχολείο, προϊόντα και, πάνω απ' όλα, κουζίνα. "Ο Paco Roncero δίνει πολύ επαγγελματισμό και γνώση σε αυτές τις σελίδες. Το κοινό δεν περιμένει ένα βιβλίο σαν αυτό", λέει ο Javi Antoja de la Rosa, διευθυντής του βιβλίου, εκδότης και διευθύνων σύμβουλος της Montagud Editores. «Είναι μια εξαιρετική δουλειά», προσθέτει ο σεφ Alberto Chicote. «Είναι γεμάτο διόραση και έμπνευση.

Μέσα από σχεδόν 600 διαδικασίες, το «The Silent Insurrection» του Paco Roncero παίρνει σάρκα και οστά με τον πιο ποικίλο δυνατό τρόπο, με κάθε είδους μητρώα και καλύπτει όλο το φάσμα ενός εστιατορίου υψηλής κουζίνας. Υπάρχει εξειδίκευση, για παράδειγμα, με συνταγές που επικεντρώνονται σε ένα φετίχ για τον σεφ, το ελαιόλαδο και τα αποθέματα και τα αποθέματα με τις ποσότητες και τους χρόνους μαγειρέματος προσαρμοσμένες ειδικά για κάθε πιάτο. Είναι επίσης τεχνικά και avant-garde, με διαφορετικούς τύπους σφαιροποιήσεων, χρήσεις του obulato και τρόπους χρήσης υγρού αζώτου. Χορεύουν υπό τον ήχο του ακαδημαϊσμού, με λαμπρή αντιμετώπιση του παιχνιδιού και με μια μεγάλη γκάμα εξαιρετικών και εποχιακών προϊόντων, όσο σύντομη κι αν είναι η σεζόν. Έτσι, το περιστέρι, ο λαγός, η τρούφα και το χαβιάρι συνυπάρχουν με το μανιτάρι μορέλ, το καρντούν και το μπιζέλι. Όλα σε μια πολύ ισορροπημένη αναλογία σνακ που ξεχωρίζουν ως υπέροχα πιάτα σε περιορισμένη μορφή. από ζεστά και κρύα ορεκτικά, από ψάρια και θαλασσινά που φαίνονται στον κλασικισμό με μια αδιαμφισβήτητη προσωπική πινελιά.


Σαν να μην έφτανε αυτό, οι 120.000 λέξεις που απαρτίζουν αυτό το βιβλίο χαρακτηρίζονται επίσης από ένα μοναδικό εύρος όρασης. Υπάρχει ένας φόρος τιμής στην παράδοση που είναι το θεμέλιο όλων, καθώς και λαμπερές και σίγουρα εμπνευσμένες μπουκιές από όλες τις γωνιές του κόσμου. Με αυτόν τον τρόπο, η σάλσα μπράβα και το γκασπάτσο συνυπάρχουν με την πάπια hoisin και το καβούρι τσίλι, ενώ παρακολουθούμε το πέστο και τον τυφλοπόντικα, για να σχηματίσουν ένα πλήρες και μοναδικό έργο τέχνης.

Εκδότης Montagud
Συγγραφέας Paco Poncero
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 2560 σελίδες
ISBN 9788472121973
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, 240x280 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9788472121973

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Montagud Editors
Σχετικά με τον Εκδότη
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος