×

Apicius 36 (May 2021)

Apicius 36: Η εστίαση στο σκοτάδι...

Αλλά εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα μείνουμε ήσυχοι ή στατικοί. Σε αυτό το τεύχος, οι εκδόσεις Montagud επενδύουν στο γαστρονομικό ταλέντο της Ισπανίας.

Read moreShow less
Κωδικός:
R062
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Αυτό το τεύχος συνεχίζει να ποντάρει στο γαστρονονικό ταλέντο της χώρας, έτσι ώστε όταν τελειώσει ο εφιάλτης του Covid να ξέρουμε από που προερχόμαστε, προς τα που θέλουμε να πάμε και κυρίως με ποιόν.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι παρ' όλο που η εστίαση έχει ποινικοποιηθεί, το κλείσιμο δεν είναι λύση...

Σε αυτή την έκδοση θα βρεθούμε μπροστά σε 9 μικρά εστιατόρια με καταπληκτικούς και ταλαντούχους σεφ. Πολλοί από αυτούς είναι σήμερα ο καθρέπτης που οφείλουμε να κοιτάμε. 

Εκδότης

Montagud

Συγγραφέας

Συντακτική Ομάδα Montagud

Γλώσσα

Αγγλικά / Ισπανικά

Σελίδες

224 σελίδες, 98 δημιουργίες

ISBN

-   

Εξώφυλλο

Flexibound, Διαστάσεις: 210 x 297 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
R062

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Montagud Editors
Σχετικά με τον Εκδότη
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Montagud Editors
Κωδικός: RM3
Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος