Έπρεπε να φτάσει στο έβδομο βιβλίο του έτσι ώστε ο AntonioBachour,να είναι περισσότερο Bachour,από ποτέ.Το BachourBuffets είναι το σπουδαίο έργο του, η παρακαταθήκη του. Ένα βιβλίο που συγκεντρώνει κάθε λεπτομέρεια...
Σε αυτό το βιβλίο, ανακαλύπτουμε την πιο γαστρονομική πλευρά του Antonio Bachour, μέσω των 52 μοναδικών δημιουργιών, που χωρίζονται σε τρία μεγάλα κεφάλαια: Έμπνευση, Δημιουργία, Brunch.
Παραδοσιακά, ένα μπουκέτο λουλούδια, προσφέρεται ως δώρο. Μέσα από αυτό το βιβλίο, ο σεφ θέλει να δώσει μία επιπλέον διάσταση σ’ αυτό το δώρο, κάνοντας τα λουλούδια βρώσιμα. Παίζοντας με τα χρώματα, τα σχήματα και τα...
Ύστερα από τη διεθνή επιτυχία του βιβλίου ΦΡΟΥΤΑ - Η χρήση τους στη ζαχαροπλαστική, το Opera Patisserie, είναι το τελευταίο γαλλικό βιβλίο ζαχαροπλαστικής, από τον βραβευμένο Γάλλο pastry chef Cedric Grolet, το οποίο...
Το πιο ολοκληρωμένο βιβλίο για να φτιάχνετε Panettone.
Στους 28°C, ετοιμάζουμε και ωριμάζουμε το προζύμι.Στους 28°C, εξάγουμε την πρώτη ζύμη από το μίξερ.Στους 28°C πραγματοποιείται η πρώτη ωρίμανση.28°C είναι η...