Books for Chefs

Books for Chefs

Φιλτράρισμα κατά
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412842111
Essence από τον Jesús Escalera. Η σημασία των αρωμάτων στη δημιουργία νέων παγωτών και γλυκών.Ένα διαφορετικό εγχειρίδιο γεμάτο πρακτικά κλειδιά που θα επιτρέψει στους επαγγελματίες του παγωτού, της ζαχαροπλαστικής...
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412571653
Το Mini είναι το πρώτο εξαιρετικό βιβλίο για τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική, αφιερωμένο στα μικρά μεγέθη γλυκών, ένα πολυαναμενόμενο βιβλίο που επιτέλους εξυπηρετεί μια από τις πιο σημαντικές οικογένειες ζαχαροπλαστικής....
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412571622
Έπρεπε να φτάσει στο έβδομο βιβλίο του έτσι ώστε ο AntonioBachour,να είναι περισσότερο Bachour,από ποτέ.Το BachourBuffets είναι το σπουδαίο έργο του, η παρακαταθήκη του. Ένα βιβλίο που συγκεντρώνει κάθε λεπτομέρεια...
Books for Chefs
Κωδικός: 904-0013
Το νέο βιβλίο Oh La La! του Yohan Ferrant, εμβαθύνει στα βασικά συστατικά και τις διαδικασίες του ψωμιού του εμπορίου, έτσι ώστε κάθε επαγγελματίας να μπορεί να σχεδιάσει μια σειρά από ψωμιά και αρτοσκευάσματα πρώτης...
Books for Chefs
Κωδικός: 9782379450811
Παραδοσιακά, ένα μπουκέτο λουλούδια, προσφέρεται ως δώρο. Μέσα από αυτό το βιβλίο, ο σεφ θέλει να δώσει μία επιπλέον διάσταση σ’ αυτό το δώρο, κάνοντας τα λουλούδια βρώσιμα. Παίζοντας με τα χρώματα, τα σχήματα και τα...
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412131451
Πολλά περισσότερα από ένα απλό βιβλίο ζαχαροπλαστικήςΟ αναγνωρισμένος σεφ, συγκεντρώνει 15 καινοτόμα projects στα οποία αναλύει τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική και σοκολατερί, μέσω του πρίσματος της επιστήμης, της...
Books for Chefs
Κωδικός: 9782379450464
Ύστερα από τη διεθνή επιτυχία του βιβλίου ΦΡΟΥΤΑ - Η χρήση τους στη ζαχαροπλαστική, το Opera Patisserie, είναι το τελευταίο γαλλικό βιβλίο ζαχαροπλαστικής, από τον βραβευμένο Γάλλο pastry chef Cedric Grolet, το οποίο...
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412131475
Sables, ρολά βάφλας, σφολιάτα, μπισκότα, κροκάν, καρκινιόλες, βάφλες, speculoos, μπακλαβάδες, linzer, cigarellos, grissines, tiles...Τι κοινό έχουν όλες αυτές οι σπεσιαλιτέ; Λοιπόν, σπάνε, εκπέμποντας έναν υποβλητικό...
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412571677
Το πιο ολοκληρωμένο βιβλίο για να φτιάχνετε Panettone. Στους 28°C, ετοιμάζουμε και ωριμάζουμε το προζύμι.Στους 28°C, εξάγουμε την πρώτη ζύμη από το μίξερ.Στους 28°C πραγματοποιείται η πρώτη ωρίμανση.28°C είναι η...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 12

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος