×

Miramar - Paco Perez

Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Read moreShow less
Κωδικός:
9788472121591
Εταιρεία:
Αγαπημένα8
Σύγκριση0
Add to wishlist(3)
Περιγραφή

Η δεύτερη έκδοση του έργου, που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Montagud, αναλύει στο χιλιοστό ποιες είναι οι σημαντικότερες δημιουργίες του σεφ εδώ και δεκαετίες εργασίας. Αυτό που ξεκίνησε πριν από περισσότερες από επτά δεκαετίες ως beach bar, σήμερα είναι ένας ναός γαστρονομίας. Το Miramar (Llançà, Girona) δεν είναι μόνο το επίκεντρο ενός μαγειρικού emporium που συσσωρεύει πέντε αστέρια Michelin ... Είναι επίσης το εστιατόριο όπου ο Paco Pérez συνδυάζει αριστοτεχνικά Μνήμη, Περιβάλλον και Τεχνική και τα βάζει στην υπηρεσία της γεύσης μέσω ενός χείμαρρο δημιουργικότητας.

Ο Paco Pérez αναλύει ποιες ήταν οι σημαντικότερες δημιουργίες του σεφ Empordà εδώ και δεκαετίες εργασίας. Το έργο αντηχεί επίσης - βήμα προς βήμα - τις πιο σχετικές τεχνικές με τις οποίες εκτελούνται όλα αυτά τα πιάτα. καθώς και τις πηγές έμπνευσης του σεφ. "Αυτό το βιβλίο είναι μια εξαιρετική συλλογή από όλη την κουζίνα του Paco Pérez, η οποία μετέτρεψε το Miramar σε ένα εστιατόριο avant-garde, σε προσκύνημα σύγχρονων gourmets", λέει η Javi Antoja de la Rosa, συντάκτης και διευθυντής του έργου. Εκτός από τις πιο σχετικές δημιουργίες, τεχνικές και πηγές έμπνευσης, το βιβλίο συλλέγει τη μαγειρική φιλοσοφία του σεφ και περιγράφει ό,τι βράζει στο κεφάλι του - και στην καρδιά του - όταν πρόκειται για μαγείρεμα. Η μέγιστη φιλοδοξία είναι η απόλαυση του δείπνου, μέσα από αγνές και αφρώδεις γεύσεις από το Lançà που το έχει δει να μεγαλώνει ή από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου που του έχει δώσει κάτι. Τα πάντα, με τον πρωτοποριακό τρόπο ζωής.

"Στο Miramar θέλουμε να κάνουμε μόνο τη Γαστρονομία σύμφωνα με τον τρόπο που το καταλαβαίνουμε", λέει ο σεφ.

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΌΡΙΟ

Miramar. Llanca Girona (Ισπανία) 2 αστέρια Michelin. - Enoteca. Βαρκελώνη (Ισπανία) 2 αστέρια Michelin. Πέντε. Βερολίνο (Γερμανία) 1 αστέρι Michelin.

Εκδότης

Montagud

Συγγραφέας

Paco Perez

Γλώσσα

Αγγλικά / Ισπανικά

Σελίδες

320

ISBN

9788472121591 

Εξώφυλλο

Σκληρό, Διαστάσεις 240 x 270 mm.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9788472121591

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Montagud Editors
Σχετικά με τον Εκδότη
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121720
Ο Juanjo López ανέλαβε τα ηνία στο La Tasquita de Enfrente (Μαδρίτη) πριν από 20 χρόνια. Από εκείνη τη στιγμή, ο σεφ έχει κερδίσει τον μεγαλύτερο σεβασμό χάρη στην ειλικρίνεια, την ουσία και την πολυτέλεια του...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121508
Το μαγείρεμα Sous-vide, βασικά η διαδικασία στεγανοποίησης σε πλαστικές σακούλες και μαγειρέματος σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι μια τεχνική που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται ευρύτερα στην Ευρώπη.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος