×

La Cozina Al Vacio-Sous Vide Cuizine

Το μαγείρεμα Sous-vide, βασικά η διαδικασία στεγανοποίησης σε πλαστικές σακούλες και μαγειρέματος σε χαμηλές θερμοκρασίες, είναι μια τεχνική που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται ευρύτερα στην Ευρώπη.

Read moreShow less
Κωδικός:
9788472121508
Εταιρεία:
Αγαπημένα7
Σύγκριση0
Add to wishlist(2)
Περιγραφή


Πρόκειται για μια αγγλική μετάφραση ενός εξαίρετου βιβλίου για το θέμα από δύο πρωτοπόρους της τεχνικής,Joan Roca και Salvador Brugues, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την διαδικασία πέρα από το αρχικό σκοπό της διατήρησης των τροφίμων για να παράγουν υπέροχες καινούριες συνταγές για χρήση σε εστιατόρια.

Υπάρχουν λεπτομερή κεφάλαια σχετικά με τον εξοπλισμό, τα υλικά και τις τεχνικές σχετικά με τις γενικές αρχές του sous-vid μαγειρέματος με πολύ ακριβείς χρόνους μαγειρέματος και θερμοκρασίες που υποδεικνύονται για διαφορετικές εφαρμογές, καθώς και ένα τμήμα από νόστιμες συνταγές που χρησιμοποιούν αυτή τη νέα τεχνική. Δεκάδες έγχρωμες φωτογραφίες απεικονίζουν τις πολύ λεπτομερείς εξηγήσεις.

Η κουζίνα Sous-Vide συνδυάζει την τέχνη του σεφ με την επιστήμη του sous-vide. Δεν υπάρχει ούτε μια λεπτομέρεια που να μην αποκαλύπτεται σχετικά με την ιστορία, την υγιεινή, την επιλογή προϊόντων, την αποθήκευση, τις πολλαπλές εφαρμογές μαγειρέματος, τις οδηγίες HACCP. Αυτό το βιβλίο είναι το πρότυπο με το οποίο έχουν ακολουθήσει όλοι οι άλλοι.

Εκδότης

Montagud

Συγγραφέας

Joan Roca / Salvador Brugues

Γλώσσα

Αγγλικά / Ισπανικά

Σελίδες

256

ISBN

9788472121508

Εξώφυλλο

Σκληρό, Διαστάσεις 240 x 270 mm.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9788472121508

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Montagud Editors
Σχετικά με τον Εκδότη
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121737
Punto MX , το πρώτο ΜΕΞΙΚΆΝΙΚΟ εστιατόριο που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin.Αυτό το βιβλίο - βίβλος της σύγχρονης ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗΣ κουζίνας-  παρουσιάζει τις βάσεις, τα προϊόντα, τις δημιουργίες και την κουλτούρα της.
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος