Punto MX , το πρώτο ΜΕΞΙΚΆΝΙΚΟ εστιατόριο που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin.
Αυτό το βιβλίο - βίβλος της σύγχρονης ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗΣ κουζίνας- παρουσιάζει τις βάσεις, τα προϊόντα, τις δημιουργίες και την κουλτούρα της.
Πως φτιάχνετε χειροποίητη τορτίγια καλαμποκιού? Τι είδους chilli pepper είναι πιο κατάλληλο για τις διάφορες σάλτσες? Πιο είναι το μυστικό ενός
αυθεντικού mole? Πως δημιουργείτε πιάτα όπου τα έντομα είναι απλά άλλο ένα συστατικό? Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα αναλύονται στις 448 σελίδες του PUNTO MX.
Επιπλέον θα βρείτε 125 δημιουργίες από το chef Roberto Ruiz, ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τις βάσεις της Μεξικάνικης κουζίνας με φωτογραφημένες βήμα προς βήμα οδηγίες, ένα λεξικό βασικής ορολογίας και τουλάχιστον 800 φωτογραφίες.
Εκδότης |
Montagud |
Συγγραφέας |
Roberto Ruiz |
Γλώσσα |
Αγγλικά / Ισπανικά |
Σελίδες |
Σελίδες 448, Συνταγές 125, Φωτογραφίες 800, 79 συνταγές φωτογραφημένες step by step |
ISBN |
9788472121737 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό, Διαστάσεις 230 x 290 mm. |