×

Ο Δρόμος προς τη Σύγχρονη Κρητική Γαστρονομία

Συγγραφέας: Γιώργος Στυλιανουδάκης

Σκληρό Εξώφυλλο.

40 συνταγές που αναδεικνύουν την Κρητική κουζίνα.

Σελίδες: 172

ISBN: 978-9963-2197-0-4

Εκδόσεις: Gastronomy Essentials

Read moreShow less
Κωδικός:
9789963219704
Εταιρεία:
Αγαπημένα10
Σύγκριση0
Περιγραφή

Γεννημένος στο Μαϊάμι των ΗΠΑ και μεγαλωμένος στην Κρήτη, ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, είχε από πολύ νωρίς τα ερεθίσματα και όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις που θα τον έκαναν αργότερα να ασχοληθεί με τη μαγειρική σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και έχοντας περάσει από κορυφαία εστιατόρια ανά τον κόσμο, όπως τα PLAZA ATHENEE - ALAIN DUCASSE NOMA - RENE REDZEPI, QUIQUE DACOSTA (ομώνυμο εστιατόριο), γίνεται ο Γιώργος Στυλιανουδάκης που όλοι γνωρίζουμε σήμερα. Ένας αναγνωρισμένος πλέον Chef, Που έχοντας εμφανώς επηρεαστεί περισσότερο από τον Dacosta, έχει καταφέρει να εντάξει την τεχνογνωσία στην κουζίνα με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταφέρει να ξαναδημιουργήσει την κρητική κουζίνα κάτω από το πρίσμα της σύγχρονης μαγειρικής τέχνης και να την αναδείξει όπως δεν την έχουμε γνωρίσει ποτέ.

Στις σελίδες που ακολουθούν, ξεδιπλώνονται και αναδύονται μία μία οι αναμνήσεις και οι επιρροές του, μέσα από μοναδικά πιάτα με εξαιρετικές εκτελέσεις που θα οδηγήσουν τον κάθε αναγνώστη σε ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9789963219704

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Gastronomy Essentials
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 9782841239900
Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΣΤΕΡΙ ΜΙΣΕΛΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,σας προτείνει ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων μεσογειακών γεύσεων. Χάρη σε 45 πρωτότυπες συνταγές και σε...
Ελληνικές Εκδόσεις
Κωδικός: 901-0001
Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 9789963219728
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος