Μια αποκλειστική εικόνα της δουλειάς και του μυαλού της πολύ αναγνωρισμένης σεφ Clare Smyth και του εστιατορίου της με τρία αστέρια Michelin, Core by Clare Smyth, στο Notting Hill του Λονδίνου.
Το φαγητό της Clare Smyth είναι εξαιρετικής κομψότητας και επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη βρετανική κουζίνα. Μέσα από τα πιάτα του Core, η Smyth μοιράζεται ιστορίες εφευρετικότητας, νοσταλγίας και χιούμορ, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει εξαιρετικά προϊόντα από μια συλλογικότητα αξιόπιστων προμηθευτών, που όπως η ομάδα του Core, είναι αφοσιωμένοι και δεσμευμένοι με την τελειότητα. Αυτό το πολυαναμενόμενο πρώτο της βιβλίο περιλαμβάνει 60 βασικές συνταγές που σερβίρονται στο Core καθώς και 70 άλλες χρήσιμες συνταγές για βασικά, όπως αποθέματα, σάλτσες και ψωμιά, και αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία του ταξιδιού και της φιλοσοφίας της Smyth που την οδήγησαν στο να ανοίξει και να διευθύνει ένα από τα καλύτερα εστιατόρια. στον κόσμο.
Εκδότης | Phaidon Press |
Συγγραφέας | Clare Smyth |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 256 σελίδες |
ISBN | 9781838664060 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 290 x 250 mm |