PHAIDON

PHAIDON

Ο Phaidon είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος εκδότης των δημιουργικών τεχνών με περισσότερους από 1.500 τίτλους σε έντυπη μορφή. Συνεργάζεται με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες, σεφ, συγγραφείς και στοχαστές στον κόσμο για την παραγωγή καινοτόμων βιβλίων τέχνης, φωτογραφίας, σχεδιασμού, αρχιτεκτονικής, μόδας, φαγητού, ταξιδιού και εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά. Ο Phaidon έχει την έδρα του στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Βιέννη το 1923 από τους Δρ Bela Horovitz και Ludwig Goldscheider. Οι πρώτοι τίτλοι τους δεν ήταν βιβλία τέχνης, αλλά αφορούσαν τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία και την ιστορία. Μια γερμανική έκδοση των έργων του Πλάτωνα ήταν μεταξύ των πρώτων βιβλίων τους. Ο Χόροβιτς πήρε το όνομα του Φαίδων, μαθητή του Σωκράτη και ομιλητή στον διάλογο του Πλάτωνα για την αθανασία της ψυχής, ως το όνομα της εταιρείας του (ο Φαίδων είναι η γερμανική εκδοχή του ονόματος · στα Αγγλικά είναι Φαίδο). Αντικατοπτρίζει την αγάπη του για την κλασική αρχαιότητα και τον πολιτισμό. Από την αρχή, δόθηκε μεγάλη προσοχή στην αξία και το σχεδιασμό, δύο παράγοντες που παραμένουν βασικοί σήμερα. Ο στόχος του Horovitz ήταν να παραδώσει ποιοτικά βιβλία σε προσιτή τιμή. Η συμβολή της Goldscheider ήρθε στην κομψή διάταξη και την όμορφη παραγωγή.

Read moreShow less
Φιλτράρισμα κατά

BAO

Κωδικός: PH 6200
BAO: Erchen Chang, Shing Tat Chung and Wai Ti Chung. Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εξαιρετικά δημοφιλές εστιατόριο και καλτ μάρκας εμπνευσμένη από την Ταϊβάν, BAO
Κωδικός: PH 3124
Η πιο ολοκληρωμένη και ποικίλη επιλογή συνταγών που δημοσιεύτηκε ποτέ από μια από τις πιο συναρπαστικές και ποικιλόμορφες περιοχές του κόσμου – υπό την επιμέλεια του παγκοσμίως διάσημου Περουβιανού σεφ, Virgilio Martínez
Κωδικός: PH 4060
Μια αποκλειστική εικόνα της δουλειάς και του μυαλού της πολύ αναγνωρισμένης σεφ Clare Smyth και του εστιατορίου της με τρία αστέρια Michelin, Core by Clare Smyth, στο Notting Hill του Λονδίνου. Το βιβλίο θα εκδοθεί...
Κωδικός: PH 5746
Στο The Bread Book, ο Éric Kayser - ιδρυτής του θρυλικού γαλλικού αρτοποιείου Maison Kayser και συγγραφέας μπεστ σέλερ του The Larousse Book of Bread κάνει το ψήσιμο του ψωμιού από την αρχή τόσο προσιτό όσο και...
Κωδικός: PH 4459
Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εμβληματικό River Cafe του Λονδίνου γραμμένο με γνώμονα τους αρχάριους μάγειρες και τα παιδιά - μια συλλογή με περισσότερες από 50 νόστιμες και εύκολα εφικτές συνταγές,...
Κωδικός: PH 2202
Γαλλική κουζίνα για τις σημερινές κουζίνες. Μια υποβλητική, οικεία μονογραφία φαγητού από το δίδυμο συγγραφέων στηριζόμενη σε έναν από τον πλέον αναγνωρισμένο όμιλο εστιατορίων στη Γαλλία. Η βραβευμένη με αστέρι...
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 115

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος