×

Le Cordon Bleu Pastry School

Le Cordon Bleu Pastry School: 100 step by step Recipes

Υπάρχουν 100 εικονογραφημένες συνταγές, που εξηγούνται βήμα-βήμα με 1400 φωτογραφίες και παρουσιάζονται σε 6 κεφάλαια:

  • Αρτοσκευάσματα, κέικ και επιδόρπια.
  • Ατομικά κέικ και επιπλωμένα επιδόρπια.
  • Πίτες και τάρτες.
  • Εξαιρετικά και εορταστικά επιδόρπια.
  • Μπισκότα και cupcakes, καραμέλες και λιχουδιές.
  • Tα βασικά της ζαχαροπλαστικής.


Read moreShow less
Κωδικός:
9781911621201
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Η Le Cordon Bleu είναι μια πολύ γνωστή, παγκοσμίως σχολή μαγειρικής που διακρίνεται για την ποιότητα των μαθημάτων της και απευθύνεται είτε σε αρχάριους είτε σε επαγγελματίες μάγειρες. Είναι το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα γαστρονομίας στον κόσμο, με περισσότερα από 20 σχολεία σε πέντε ηπείρους. Η εκπαιδευτική του εστίαση είναι στη διαχείριση φιλοξενίας, τις μαγειρικές τέχνες και τη γαστρονομία. Οι διδακτικές ομάδες αποτελούνται από ειδικούς, σεφ και ειδικούς ζαχαροπλαστικής, οι περισσότεροι από τους οποίους τιμήθηκαν με εθνικά ή διεθνή βραβεία. Ένας από τους πιο διάσημους αποφοίτους του στη δεκαετία του 1940 ήταν η Julia Child, όπως απεικονίζεται στην ταινία Julie & Julia.

100 συνταγές που παρουσιάζουν βήμα προς βήμα οι Σεφ της διάσημης γαλλικής σχολής μαγειρικής


Υπάρχουν διάσημα κλασικά όπως κέικ λίρας λεμονιού, κέικ τριών βασιλιάδων, πύλη του Μέλανα Δρυμού, πιο φρέσκο ​​κέικ, … Απλές οικογενειακές συνταγές που περιλαμβάνουν μαλακό κεντρικό σοκολατένιο «φοντάν», μάνγκο με τσιπς σοκολάτας, ζεστό σουφλέ βανίλιας, δαχτυλίδι μήλου σε στιλ τάρτας Τατιν… Νόστιμα και πρωτότυπα επιδόρπια όπως yuzu και ξανθά σοκολατένια ψωμάκια, ταρτάκια σοκολάτας-marshmallow, αλόη βέρα και άγρια ​​φράουλα, κύβοι βανίλιας με πανσέδες παγωμένο με ζάχαρη… Στο τέλος του βιβλίου παρουσιάζονται όλα τα σκεύη και τα υλικά που χρειάζονται για το ψήσιμο και επίσης ένα γλωσσάρι που εξηγεί τους συγκεκριμένους γαστρονομικούς όρους.

Αυτό είναι ΤΟ βιβλίο για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής παντού, από αρχάριους έως προχωρημένους και είναι η επίσημη Βίβλος για τις σχολές μαγειρικής Cordon Bleu σε όλο τον κόσμο στην Ευρώπη: Παρίσι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Κωνσταντινούπολη. Αμερική: Οττάβα, Μεξικό, Περού. Ωκεανία: Αδελαΐδα, Μελβούρνη, Περθ, Σίδνεϊ; και Ασία: Τόκιο, Κόμπε, Κορέα, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Σαγκάη, Ινδία, Ταϊβάν.

Εκδότης Grub Street Cookery
Συγγραφέας Le Cordon Bleu
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 521 σελίδες
ISBN 9781911621201
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 263 x 216 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781911621201

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Grub Street Cookery
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Grub Street
Κωδικός: 9781911714088
 Η Lucy Allary είναι μια πετυχημένη vegan παρασκευάστρια παγωτού και επιχειρηματίας που υποστηρίζει έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Ανέπτυξε την ιδέα του κρεμώδους παγωτού φυτικής προέλευσης και λόγω της επιτυχίας της άνοιξε...
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412842111
Essence από τον Jesús Escalera. Η σημασία των αρωμάτων στη δημιουργία νέων παγωτών και γλυκών.Ένα διαφορετικό εγχειρίδιο γεμάτο πρακτικά κλειδιά που θα επιτρέψει στους επαγγελματίες του παγωτού, της ζαχαροπλαστικής...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος