×

The Vegan Ice Cream Bible

 Η Lucy Allary είναι μια πετυχημένη vegan παρασκευάστρια παγωτού και επιχειρηματίας που υποστηρίζει έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Ανέπτυξε την ιδέα του κρεμώδους παγωτού φυτικής προέλευσης και λόγω της επιτυχίας της άνοιξε ένα βίγκαν παγωτατζίδικο το 2020.

Το βιβλίο περιέχει πολλές συνταγές ανάλογα με την εποχικότητα και την ποικιλία των υλικών.

Read moreShow less
Κωδικός:
9781911714088
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Η Lucy Allary είναι μια πετυχημένη vegan παρασκευάστρια παγωτού και επιχειρηματίας που υποστηρίζει έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Ανέπτυξε την ιδέα του κρεμώδους παγωτού φυτικής προέλευσης και λόγω της επιτυχίας της άνοιξε ένα βίγκαν παγωτατζίδικο το 2020. Τα αγαπημένα της αρώματα είναι τσάγια και αφεψήματα βοτάνων, ανθόνερα, μπαχαρικά και βιολογικά αιθέρια έλαια. Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιεί φρέσκα, εποχιακά και βιολογικά συστατικά, προσεγμένα και επιλεγμένα στο χέρι, με ιδιαίτερη προσοχή στα προϊόντα Fairtrade

Γεννήθηκε σε μια οικογένεια που έδινε μεγάλη σημασία στην υγιεινή διατροφή και την ευημερία των ζώων και γνωστή για το ταλέντο της στην κουζίνα, εμπνεύστηκε από το γαλλικό ζαχαροπλαστείο και την υψηλή κουζίνα για να δημιουργήσει εντελώς νέες και έντονες γεύσεις παγωτού.

Η Lucy έχει φέρει επανάσταση στην εμπειρία του παγωτού ταιριάζοντας τις διάφορες βασικές συνταγές της με τους πιο ιδανικούς συνδυασμούς γεύσεων. Σε αυτή τη συλλογή των πρωτοποριακών συνταγών της μοιράζεται με όλους τους παθιασμένους οικιακούς μάγειρες τα μυστικά της επιτυχίας της.

Οι συνταγές χωρίζονται σε Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο και Χειμώνα, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο εποχιακά υλικά με μοναδικές γεύσεις όπως White Coffee, Earl Grey and Orange, Coconut & Lime, Cornflake, Peanut, Salted Pretzel & Caramel, Black Sesame, Turmeric Latte και σιρόπι καρυδιού και σφενδάμου, καθώς και όλα τα συνηθισμένα αγαπημένα της οικογένειας, καθώς και πολλά πικάντικα σορμπέ, όπως γκρέιπφρουτ και δεντρολίβανο, ντομάτα και βαλσάμικο ξύδι και μάνγκο, φρούτο του πάθους και λεμονόχορτο. Υπάρχουν επίσης πολλές σάλτσες, γκοφρέτες και παστέλια για να ολοκληρώσετε αυτή τη μοναδική συλλογή.

Εκδότης Grub Street Cookery
Συγγραφέας Lucy Allary
Γλώσσα Αγγλικά
ISBN 9781911714088
Σελίδες 288
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 260x210mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781911714088

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Grub Street Cookery
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412842111
Essence από τον Jesús Escalera. Η σημασία των αρωμάτων στη δημιουργία νέων παγωτών και γλυκών.Ένα διαφορετικό εγχειρίδιο γεμάτο πρακτικά κλειδιά που θα επιτρέψει στους επαγγελματίες του παγωτού, της ζαχαροπλαστικής...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 9789963219742
Εξερευνώντας τον κόσμο της gluten-free διατροφήςΞεκινήστε ένα δελεαστικό και, ταυτόχρονα, γευστικό ταξίδι, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη, εξερευνώντας τον κόσμο της Gluten-free...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 9789963219728
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος