×

Le Cordon Bleu Confectionery School

Le Cordon Bleu Confectionery School: 90 Step-By-Step Recipes

Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε τα μυστικά των ζαχαροπλαστών και σοκολατοποιών της Le Cordon Bleu. Παρουσιάζονται 90 νόστιμες συνταγές, που αναλύονται βήμα-βήμα. Πραλίνες, τρούφες, marshmallows, μπερλίνγκοτ, καραμέλες, μαντολάτο καθώς και παρασκευές με χαμηλή σε περιεκτικότητα ζάχαρη.

Read moreShow less
Κωδικός:
9781911714170
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Η Le Cordon Bleu είναι μια πολύ γνωστή, παγκοσμίως σχολή μαγειρικής που διακρίνεται για την ποιότητα των μαθημάτων της και απευθύνεται είτε σε αρχάριους είτε σε επαγγελματίες μάγειρες. Είναι το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα γαστρονομίας στον κόσμο, με περισσότερα από 20 σχολεία σε πέντε ηπείρους. Η εκπαιδευτική του εστίαση είναι στη διαχείριση φιλοξενίας, τις μαγειρικές τέχνες και τη γαστρονομία. Οι διδακτικές ομάδες αποτελούνται από ειδικούς, σεφ και ειδικούς ζαχαροπλαστικής, οι περισσότεροι από τους οποίους τιμήθηκαν με εθνικά ή διεθνή βραβεία. Ένας από τους πιο διάσημους αποφοίτους του στη δεκαετία του 1940 ήταν η Julia Child, όπως απεικονίζεται στην ταινία Julie & Julia.

Υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο με βασικές συνταγές βήμα προς βήμα για όλες τις βασικές τεχνικές: Μαγείρεμα ζάχαρης, πολτοποίηση σοκολάτας, παρασκευή πάστας αμυγδάλου ή πραλίνας καθώς και βήμα προς βήμα οδηγίες για πιο περίπλοκες εκτελέσεις.

  Ζαχαροπλαστική και σοκολατοποιία, εκλεπτυσμένοι χώροι γαστρονομίας

  Συνταγές για λιχουδιές, προκειμένου να αποφεύγετε τις αντίστοιχες του εμπορίου

  Χάρη στις συμβουλές των διάσημων pastry σεφ της Σχολής δημιουργήστε πιο υγιεινά είδη ζαχαροπλαστικής

Εκδότης Grub Street Cookery
Συγγραφέας Le Cordon Bleu
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 312 σελίδες
ISBN 9781911714170
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 263 x 216 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781911714170

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Grub Street Cookery
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Grub Street
Κωδικός: 9781911714088
 Η Lucy Allary είναι μια πετυχημένη vegan παρασκευάστρια παγωτού και επιχειρηματίας που υποστηρίζει έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Ανέπτυξε την ιδέα του κρεμώδους παγωτού φυτικής προέλευσης και λόγω της επιτυχίας της άνοιξε...
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412842111
Essence από τον Jesús Escalera. Η σημασία των αρωμάτων στη δημιουργία νέων παγωτών και γλυκών.Ένα διαφορετικό εγχειρίδιο γεμάτο πρακτικά κλειδιά που θα επιτρέψει στους επαγγελματίες του παγωτού, της ζαχαροπλαστικής...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 9789963219728
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος