Le Cordon Bleu Confectionery School: 90 Step-By-Step Recipes
Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε τα μυστικά των ζαχαροπλαστών και σοκολατοποιών της Le Cordon Bleu. Παρουσιάζονται 90 νόστιμες συνταγές, που αναλύονται βήμα-βήμα. Πραλίνες, τρούφες, marshmallows, μπερλίνγκοτ, καραμέλες, μαντολάτο καθώς και παρασκευές με χαμηλή σε περιεκτικότητα ζάχαρη.
Η Le Cordon Bleu είναι μια πολύ γνωστή, παγκοσμίως σχολή μαγειρικής που διακρίνεται για την ποιότητα των μαθημάτων της και απευθύνεται είτε σε αρχάριους είτε σε επαγγελματίες μάγειρες. Είναι το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα γαστρονομίας στον κόσμο, με περισσότερα από 20 σχολεία σε πέντε ηπείρους. Η εκπαιδευτική του εστίαση είναι στη διαχείριση φιλοξενίας, τις μαγειρικές τέχνες και τη γαστρονομία. Οι διδακτικές ομάδες αποτελούνται από ειδικούς, σεφ και ειδικούς ζαχαροπλαστικής, οι περισσότεροι από τους οποίους τιμήθηκαν με εθνικά ή διεθνή βραβεία. Ένας από τους πιο διάσημους αποφοίτους του στη δεκαετία του 1940 ήταν η Julia Child, όπως απεικονίζεται στην ταινία Julie & Julia.
Υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο με βασικές συνταγές βήμα προς βήμα για όλες τις βασικές τεχνικές: Μαγείρεμα ζάχαρης, πολτοποίηση σοκολάτας, παρασκευή πάστας αμυγδάλου ή πραλίνας καθώς και βήμα προς βήμα οδηγίες για πιο περίπλοκες εκτελέσεις.
Ζαχαροπλαστική και σοκολατοποιία, εκλεπτυσμένοι χώροι γαστρονομίας
Συνταγές για λιχουδιές, προκειμένου να αποφεύγετε τις αντίστοιχες του εμπορίου
Χάρη στις συμβουλές των διάσημων pastry σεφ της Σχολής δημιουργήστε πιο υγιεινά είδη ζαχαροπλαστικής
Εκδότης | Grub Street Cookery |
Συγγραφέας | Le Cordon Bleu |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 312 σελίδες |
ISBN | 9781911714170 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 263 x 216 mm |