×

Le Cordon Bleu Chocolate Bible

Le Cordon Bleu Chocolate Bible: 180 Recipes

Ο απόλυτος οδηγός για κάθε δημιουργία με σοκολάτα.

Οποιαδήποτε από τις 180 λαχταριστές συνταγές που παρουσιάζονται εδώ θα προσφέρει το αποκορύφωμα οποιουδήποτε γεύματος – είτε ψάχνετε για ένα εκθαμβωτικό φινάλε σε ένα δείπνο, μια εκπληκτική απόλαυση για μια ξεχωριστή μέρα ή απλά κάτι για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας ή τους φίλους σας – δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο.

Read moreShow less
Κωδικός:
9781911621850
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Η Le Cordon Bleu είναι μια πολύ γνωστή, παγκοσμίως σχολή μαγειρικής που διακρίνεται για την ποιότητα των μαθημάτων της και απευθύνεται είτε σε αρχάριους είτε σε επαγγελματίες μάγειρες. Είναι το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα γαστρονομίας στον κόσμο, με περισσότερα από 20 σχολεία σε πέντε ηπείρους. Η εκπαιδευτική του εστίαση είναι στη διαχείριση φιλοξενίας, τις μαγειρικές τέχνες και τη γαστρονομία. Οι διδακτικές ομάδες αποτελούνται από ειδικούς, σεφ και ειδικούς ζαχαροπλαστικής, οι περισσότεροι από τους οποίους τιμήθηκαν με εθνικά ή διεθνή βραβεία. Ένας από τους πιο διάσημους αποφοίτους του στη δεκαετία του 1940 ήταν η Julia Child, όπως απεικονίζεται στην ταινία Julie & Julia.

180 συνταγές που παρουσιάζουν βήμα προς βήμα οι Σεφ της διάσημης γαλλικής σχολής μαγειρικής

Ανακαλύψτε έναν κόσμο όπου η σοκολάτα είναι ο βασιλιάς, όπου αυτό το πιο ευέλικτο συστατικό μετατρέπεται σε λαχταριστά κέικ, τάρτες, μους παγωμένα επιδόρπια, ποτά, μπισκότα και γλυκά. Εδώ είναι η απόλυτη συλλογή από δελεαστικά κλασικά καθώς και μια επιλογή από νέες και πρωτότυπες δημιουργίες.

Η επιτυχία είναι εγγυημένη επειδή οι συνταγές έχουν δημιουργηθεί από τους σεφ του παλαιότερου και πιο γνωστού γαστρονομικού ιδρύματος στον κόσμο, το Le Cordon Bleu, το οποίο φημίζεται για την παρουσίαση της τεχνογνωσίας στη μαγειρική με τρόπους που είναι σαφείς και απλοί στην κατανόηση. Εκτός από τη συμπερίληψη μιας φωτογραφίας κάθε έτοιμου πιάτου, μια σειρά απαραίτητων τεχνικών απεικονίζονται σε φωτογραφίες βήμα προς βήμα, γεγονός που καθιστά δυνατή την εκμάθηση των συνταγών ακόμη και για τον αρχάριο μάγειρα.

Εκδότης Grub Street Cookery
Συγγραφέας Le Cordon Bleu
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 312 σελίδες
ISBN 9781911621850
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 263 x 216 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781911621850

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Grub Street Cookery
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Grub Street
Κωδικός: 9781911714088
 Η Lucy Allary είναι μια πετυχημένη vegan παρασκευάστρια παγωτού και επιχειρηματίας που υποστηρίζει έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. Ανέπτυξε την ιδέα του κρεμώδους παγωτού φυτικής προέλευσης και λόγω της επιτυχίας της άνοιξε...
Books for Chefs
Κωδικός: 9788412842111
Essence από τον Jesús Escalera. Η σημασία των αρωμάτων στη δημιουργία νέων παγωτών και γλυκών.Ένα διαφορετικό εγχειρίδιο γεμάτο πρακτικά κλειδιά που θα επιτρέψει στους επαγγελματίες του παγωτού, της ζαχαροπλαστικής...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος