Τα τάπας είναι τα υπέροχα δελεαστικά πιάτα φαγητού που παραδοσιακά σερβίρονται με σέρι στη νότια Ισπανία. Όμορφα απλά, δελεαστικά νόστιμα και εύκολα στην προετοιμασία, είναι ιδανικά για κάθε είδους περίσταση.
Οι συνταγές και οι προτάσεις σε αυτό το βιβλίο καταδεικνύουν πόσο απλά συστατικά μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε μίνι σνακ που εξιτάρουν τις αισθήσεις. Ανάμεσα στις συνταγές είναι αλατισμένα αμύγδαλα, ψωμί με ελαιόλαδο και σκόρδο, αλατισμένος μπακαλιάρος, σπαράγγια με 2 σάλτσες, κιχώριο και μπλε τυρί, μανιτάρια με σκόρδο και δεντρολίβανο, πουρές μελιτζάνας, κουκιά με ζαμπόν, τορτίγια, σαρδέλες τουρσί, σκουμπρί μυρωδικά, αρνί παϊδάκια με πάπρικα, μοσχάρι σε κόκκινο κρασί, κυνήγι σε γλάστρα, κροκέτες, εμπανάδες και πολλά άλλα.
Επιπλέον, υπάρχουν πολλές χρήσιμες συμβουλές, όπως μια επιλογή από μενού που δείχνουν πώς να συνδυάζετε τάπας για να παρέχετε γεύματα για κάθε περίσταση – όπως πάρτι άνοιξης, καλοκαιριού, φθινοπώρου και χειμώνα, παιδικό πάρτι τάπας, χορτοφαγικό πάρτι τάπας και τάπας χωρίς μαγειρική μενού. Ο πλούτος των βασικών πληροφοριών και η υπέροχη συλλογή συνταγών παραπέμπουν έντονα στο πνεύμα μιας χώρας όπου το φαγητό είναι η ουσία της κοινότητας.
Εκδότης | Grub Street Cookery |
Συγγραφέας | Elisabeth Luard |
Γλώσσα | Αγγλικά |
ISBN | 9781911667254 |
Σελίδες | 176 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 198x129mm |