Το απόλυτο βιβλίο μαγειρικής της Περουβιανής κουζίνας από τον πλέον γνωστό και αναγνωρίσιμο μάγειρα Gastón Acurio.
Το απόλυτο περουβιανό βιβλίο μαγειρικής, με 500 παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής από τον πλέον φημισμένο και δημοφιλή σεφ της χώρας, Gastón Acurio.
Μία από τις πιο καινοτόμες και γευστικές κουζίνες του κόσμου, το περουβιανό φαγητό παρουσιάζεται συνέχεια από πολλούς σεφ και μέσα ενημέρωσης σε όλο τον
κόσμο ως το «επόμενο μεγάλο πράγμα». Περουβιανά εστιατόρια ανοίγουν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, με 20 μόνο στο Σαν Φρανσίσκο,
συμπεριλαμβανομένων των Limon και La Mar.
Ο Acurio παρουσιάζει με αυτό το βιβλίο όλη την ποικιλία της ζωντανής κουζίνας του Περού, από δημοφιλή κλασικά πιάτα όπως quinoa και ceviche, και lomo
saltado έως λιγότερο γνωστά πιάτα όπως το αμάραντο και το aji amarillo. Για πρώτη φορά, το κοινό θα μπορεί να φέρει τις γεύσεις ενός από τους πιο
δημοφιλείς γαστρονομικούς προορισμούς του κόσμου στην κουζίνα του.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
Gastón Acurio |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
432 σελίδες |
ISBN |
9780714869209 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 180 mm |