Το απόλυτο βιβλίο της κουζίνας του Μεξικού, με περισσότερες από 650 συνταγές.
Με μια μαγειρική ιστορία που χρονολογείται πάνω από 9.000 χρόνια, το μεξικάνικο φαγητό αντλεί επιρροές από τους Αζτέκους και τους Μάγια Ινδιάνους και είναι γνωστό για τη χρήση φρέσκων αρωματικών συστατικών, πολύχρωμων παρουσιάσεων και τολμηρών συνδυασμών φαγητού.
Το βιβλίο διαθέτει περισσότερες από 650 νόστιμες και αυθεντικές συνταγές που μπορούν εύκολα να αναδημιουργηθούν στο σπίτι. Από ταμάλες, fajitas
και κρεατοελιές έως σαλάτα κάκτου, σούπα μπλε καβουριού και χυμό πεπόνι, οι συνταγές αναδεικνύουν το μεγαλείο των φρέσκων γεύσεων και συστατικών μιας χώρας, της οποίας η κουζίνα είναι αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο.
Οργάνωση ανά τύπο / στυλ φαγητού (Street Food, Starters, Drinks, Fish and Seafood, κρέας και πουλερικά, λαχανικά, όσπρια και ρύζι και επιδόρπιο),
Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης μια εκτενή εισαγωγή στη μεξικάνικη μαγειρική ιστορία, συστατικά και τεχνικές καθώς επίσης και εμπνευσμένες συνταγές και μενού από μερικούς από τους πιο σημαντικούς μεξικάνους σεφ του κόσμου.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
Margarita Carrillo Arronte |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
704 σελίδες |
ISBN |
9780714867526 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 180 mm |