×

El Celler de Can Roca

Μια ανοιχτή πόρτα στα μυστικά του El Celler de Can Roca, που αποκαλύπτεται σε 16 κεφάλαια και οργανώνεται σύμφωνα με τις πηγές έμπνευσης που τρέφουν τους αδελφούς Roca: Παράδοση, Μνήμη, Ακαδημία, Προϊόν, Τοπίο, Οίνος, Χρωματισμός, Γλυκιά, Εγκάρσια Δημιουργία, Άρωμα, Καινοτομία, Ποίηση, Ελευθερία, Τόλμη, Μαγεία, Αίσθηση του Χιούμορ..

Read moreShow less
Κωδικός:
9781910690291
Εταιρεία:
Αγαπημένα1
Σύγκριση0
Περιγραφή

Το El Celler de Can Roca είναι το καταλανικό εστιατόριο με τρία αστέρια Michelin στην Ισπανία που άνοιξε το 1986 από τους αδελφούς Roca, Joan, Josep και Jordi. Το 2015 ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο από το περιοδικό Restaurant. Ο κριτικός εστιατορίου Times A.A. Ο Gill συνέκρινε το εστιατόριο με το πρώην εστιατόριο El Bulli, το οποίο κάποτε κατατάχθηκε ως το νούμερο ένα εστιατόριο στον κόσμο, λέγοντας ότι ήταν μια «εξαιρετική κουζίνα και μέρος του μεγάλου κύματος νέας ισπανικής κουζίνας που είναι περίπλοκο, τεχνικά εξαντλητικό. γνωρίζει το τοπίο, την ιστορία και την πολιτική. Η πρώτη έκδοση του El Celler de Can Roca The Book κυκλοφόρησε στα ισπανικά σε γιγάντια μορφή που ζυγίζει απίστευτα 5 κιλά. Αυτή η νέα, μικρότερη έκδοση εμφανίζεται για πρώτη φορά στα αγγλικά. 

Πλήρως έγχρωμη εικονογράφηση σε όλη τη διάρκεια του συγκεντρώνει τις σκέψεις του συγγραφέα Josep Maria Fonalleras στο «A day at El Celler». Εδώ είναι η ιστορία, η φιλοσοφία, οι τεχνικές, οι αξίες, οι πηγές έμπνευσης, οι δημιουργικές διαδικασίες, αυτής της μπάντας εξαιρετικών σεφ με περισσότερες από 90 λεπτομερείς συνταγές και μια συλλογή από τα 240 πιο εξαιρετικά πιάτα από την 25χρονη ιστορία αυτού του υπέροχου εστιατορίου.

Εκδότης

Grub Street Cookery

Συγγραφέας

Joan Roca, Jordi Roca y Josep Roca

Γλώσσα

Αγγλικά

Σελίδες

480 σελίδες

ISBN

9781910690291

Εξώφυλλο

Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 180 x 252 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781910690291

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Grub Street Cookery
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Grub Street
Κωδικός: 9781911621393
Ο Jordi Roca είναι σήμερα ένας από τους πιο εξελιγμένους "σοκολατοποιούς " στον κόσμο και ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στον κόσμο στα 50 Καλύτερα Βραβεία του 2014. Αυτό το βιβλίο δείχνει την αναζήτηση του...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος