Μια ανοιχτή πόρτα στα μυστικά του El Celler de Can Roca, που αποκαλύπτεται σε 16 κεφάλαια και οργανώνεται σύμφωνα με τις πηγές έμπνευσης που τρέφουν τους αδελφούς Roca: Παράδοση, Μνήμη, Ακαδημία, Προϊόν, Τοπίο, Οίνος, Χρωματισμός, Γλυκιά, Εγκάρσια Δημιουργία, Άρωμα, Καινοτομία, Ποίηση, Ελευθερία, Τόλμη, Μαγεία, Αίσθηση του Χιούμορ..
Το El Celler de Can Roca είναι το καταλανικό εστιατόριο με τρία αστέρια Michelin στην Ισπανία που άνοιξε το 1986 από τους αδελφούς Roca, Joan, Josep και Jordi. Το 2015 ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο από το περιοδικό Restaurant. Ο κριτικός εστιατορίου Times A.A. Ο Gill συνέκρινε το εστιατόριο με το πρώην εστιατόριο El Bulli, το οποίο κάποτε κατατάχθηκε ως το νούμερο ένα εστιατόριο στον κόσμο, λέγοντας ότι ήταν μια «εξαιρετική κουζίνα και μέρος του μεγάλου κύματος νέας ισπανικής κουζίνας που είναι περίπλοκο, τεχνικά εξαντλητικό. γνωρίζει το τοπίο, την ιστορία και την πολιτική. Η πρώτη έκδοση του El Celler de Can Roca The Book κυκλοφόρησε στα ισπανικά σε γιγάντια μορφή που ζυγίζει απίστευτα 5 κιλά. Αυτή η νέα, μικρότερη έκδοση εμφανίζεται για πρώτη φορά στα αγγλικά.
Πλήρως έγχρωμη εικονογράφηση σε όλη τη διάρκεια του συγκεντρώνει τις σκέψεις του συγγραφέα Josep Maria Fonalleras στο «A day at El Celler». Εδώ είναι η ιστορία, η φιλοσοφία, οι τεχνικές, οι αξίες, οι πηγές έμπνευσης, οι δημιουργικές διαδικασίες, αυτής της μπάντας εξαιρετικών σεφ με περισσότερες από 90 λεπτομερείς συνταγές και μια συλλογή από τα 240 πιο εξαιρετικά πιάτα από την 25χρονη ιστορία αυτού του υπέροχου εστιατορίου.
Εκδότης |
Grub Street Cookery |
Συγγραφέας |
Joan Roca, Jordi Roca y Josep Roca |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
480 σελίδες |
ISBN |
9781910690291 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 180 x 252 mm |