×

On Meat: Modern Recipes for the Home Kitchen

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ "On Vegetables" από τον καταξιωμένο Αμερικανό σεφ Τζέρεμι Φοξ, με περισσότερες από 160 συνταγές που αφορούν το κρέας.

Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 01,10,2025 και θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Οκτώβρη 2025.

Read moreShow less
Κωδικός:
9781837290864
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Ήταν η πρώτη φορά που όταν ο σεφ Τζέρεμι Φοξ δοκίμασε μοσχαρίσια γλώσσα της γιαγιάς του στην Πενσυλβάνια σε ηλικία εννέα ετών εμπνεύστηκε το πάθος του για το φαγητό. Περιγραφόμενος από τον Ντέιβιντ Τσανγκ ως «ένας από τους μεγαλύτερους σεφ που έχει παράξει ποτέ η Αμερική», ο Φοξ φημίζεται για το ευρηματικό φαγητό που παρουσιάζει στα εστιατόρια του στην Καλιφόρνια, Rustic Canyon και Birdie G's, και για τον ρόλο του ως μέντορας στον κόσμο της μαγειρικής. Το πολυαναμενόμενο νέο βιβλίο μαγειρικής του Φοξ, On Meat, αναδεικνύει τη μοναδική φιλοσοφία του σεφ σε όλα όσα αφορούν το κρέας, με 115 δημιουργικές συνταγές που καταδεικνύουν τη μηδενική σπατάλη (food waste) και τη βιώσιμη προσέγγισή του στη μαγειρική (sustainable).

Τα κεφάλαια είναι οργανωμένα σε Χοιρινό, Πουλερικά & Κουνέλι, Μοσχάρι & Αρνί και Ντελικατέσεν, μια ενότητα αφιερωμένη σε αλλαντικά και καπνιστά κρέατα, κρέατα σε κατσαρόλα και λουκάνικα. Συνταγές που κυμαίνονται από προσιτές έως εξελιγμένες συνοδεύονται από προσωπικές σημειώσεις, προσφέροντας τις γνώσεις του Φοξ, την καθοδήγηση των ειδικών και ανέκδοτα τόσο από τα ταξίδια του σεφ όσο και από τη ζωή του.

Οι μάγειρες θα ανακαλύψουν σνακ και ορεκτικά, όπως αυγά Buffalo Deviled Eggs και «Ισπανική τορτίγια αλλά σαν Reuben»· σούπες και μαγειρευτά, όπως κοτόπουλο Paprikash με σπαέτσλε κομμένο σε ξύλο· ζεστά πιάτα και κυρίως πιάτα, όπως τηγανητές πατάτες από μπριζόλα Corned Beef, φιλέτο μαυρισμένο χοιρινό με Chow-Chow, σπαρέριμπς με βερίκοκο BBQ και λουκάνικο Merguez με γεμιστό μελιτζάνα· και πολλά άλλα.

Το βιβλίο ξεκινά με μια ενότητα «Πώς να» που καλύπτει τα βασικά – ψήσιμο ολόκληρου κοτόπουλου, παρασκευή σπιτικών λουκάνικων – και τελειώνει με περισσότερες από 50 συνταγές larder, όπως σοφρίτο φράουλας, κέτσαπ ντομάτας Sungold και βούτυρο μπλε τυριού, για να τονίσουν ή να συνοδεύσουν τα κυρίως πιάτα. Ο διάσημος σεφ Paul Bertolli προλογίζει.

Εκδότης Phaidon
Συγγραφέας Jeremy Fox
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 272 σελίδες
ISBN 9781837291182
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, 290x214 mm
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781837290864

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Phaidon Editions
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Grub Street
Κωδικός: 9781911667117
Ένα εκπληκτικό βιβλίο με παραδοσιακές συνταγές από τη Μέση Ανατολή. Ο Arto der Haroutunian ήταν ένας γνώστης της κουζίνας της Μέσης Ανατολής μεταφέροντας τα μυστικά της και αποκαλύπτοντας τις εξαιρετικές της γεύσεις.
PHAIDON
Κωδικός: 9781838666286
Η βραβευμένη συγγραφέας Petty Pandean-Elliott αφηγείται την ιστορία της ινδονησιακής κληρονομιάς της μέσα από 150 αγαπημένες και νόστιμες συνταγές. Το βιβλίο θα εκδοθεί αρχές Μαρτίου 2023 και θα είναι διαθέσιμο στην...
PHAIDON
Κωδικός: 9780714859026
Το India: Cookbook είναι ο πρώτος αναλυτικός οδηγός στη γαστρονομία της Ινδίας. Περιλαμβάνει πάνω από 1.000 συνταγές καλύπτοντας κάθε πτυχή της πλουσιας γαστρονομικής κουλτούρας και κληρονομιάς της Ινδίας. Βασικό...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος