Ανακαλύψτε τα εκλεκτά πιάτα και την "αύρα ενός από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια του Παρισιού.¨Μέσα από 5 κεφάλαια παρουσιάζονται 100 τουλάχιστον πιάτα.
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 02,10,2025 και θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Οκτώβρη 2025.
Φανταστείτε να μπαίνετε σε ένα μικροσκοπικό, πολυσύχναστο καφέ στην καρδιά του Παρισιού, όπου η μυρωδιά μιας φρεσκοψημένης τάρτας αχλαδιού αναμειγνύεται με το πλούσιο άρωμα του αργά μαγειρεμένου αρνιού. Έχετε μπει στο Mokonuts, ένα εστιατόριο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.
Η Moko Hirayama και ο Omar Koreitem, το ζευγάρι πίσω από το Mokonuts, δεν είναι απλώς σεφ - είναι γαστρονομικοί αφηγητές με πλούσιο, πολυπολιτισμικό υπόβαθρο. Το φαγητό τους συνδυάζει τη ζεστασιά της Μέσης Ανατολής, την ιαπωνική ακρίβεια, τις γαλλικές και ιταλικές γεύσεις και την αμερικανική άνεση, δημιουργώντας πιάτα που είναι τόσο αβίαστα εκλεπτυσμένα όσο και προσιτά.
Το Mokonuts προσκαλεί τους μάγειρες να αναδημιουργήσουν την φιλόξενη ατμόσφαιρα του εστιατορίου στις δικές τους κουζίνες.
Χωρισμένο σε πέντε ενότητες: Πρωινό, Ορεκτικά, Κυρίως Πιάτα, Larder και Γλυκό - το βιβλίο αποκαλύπτει πώς να αναδημιουργήσετε εύκολα 100 νόστιμα πιάτα που βάζουν αυτό το πολυσύχναστο εστιατόριο στο χάρτη.
Οι συνταγές ποικίλλουν από τοστ Labneh, γαρίδες με Romesco και καλαμποκάλευρο, χοιρινές μπριζόλες με φασόλια Borlotti και ντομάτες Datterini μέχρι αφράτο κέικ σοκολάτας μπανάνας και κροστάτα ραβέντι. Το βιβλίο δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς συνταγές για τα θρυλικά μπισκότα του εστιατορίου με ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων, όπως ταχίνι και μαύρο σουσάμι, καρύδα Aosa και σίκαλη, κράνμπερι και μαύρη σοκολάτα.
Γεμάτο με ζωντανή φωτογραφία και διορατική γραφή, αυτό το όμορφα σχεδιασμένο βιβλίο μαγειρικής αποτυπώνει τι κάνει τα Mokonuts τόσο ξεχωριστά: δημιουργικότητα, ζεστασιά, μια παγκόσμια προοπτική και ένα ταλέντο για φιλοξενία.
Εκδότης | Phaidon |
Συγγραφέας | Moko Hirayama and Omar Koreitem |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 240 σελίδες |
ISBN | 9781837290062 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, 270x205 mm |