Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το εμβληματικό εστιατόριο του Ανατολικού Λονδίνου, που παρουσιάζει μια συλλογή από συνταγές μοντέρνας Τούρκικης κουζίνας.
Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο τέλος Οκτώβρη 2024
Ανακαλύψτε το φαγητό και τις ιστορίες του Mangal II, ενός από τους πιο ζωντανούς προορισμούς φαγητού του Λονδίνου, χάρη στο δυναμικό όραμα των αδελφών Dirik. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα τους, του Τούρκου σεφ Ali Dirk που μετανάστευσε στο Λονδίνο και άνοιξε το πρώτο ocakbasi του Ηνωμένου Βασιλείου, το Mangal I, το 1994, οι γιοι του εκσυγχρόνισαν την κουζίνα της Ανατολίας για τον 21ο αιώνα.
Μέσα από εγκάρδια δοκίμια για το φαγητό, τη δημιουργικότητα και την κληρονομιά του εστιατορίου και περισσότερες από 60 πρωτότυπες συνταγές, οι αναγνώστες ανακαλύπτουν νόστιμες συνταγές όπως το Cull Yaw Köfte με σάλτσα ψητού μήλου, το χούμους ρεβιθιού στη σχάρα, το μανιτάρι με μανιτάρια και την τάρτα ταχίνι - όλα από τον Sertaç Dirik, έναν από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του.
Εκδότης | Phaidon Press |
Συγγραφέας | Ferhat and Sertaç Dirik |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 248 σελίδες |
ISBN | 9781838668495 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 205 mm |