Μια εκπληκτική συλλογή από τις καλύτερες Γαλλικές συνταγές από τη Ginette Mathiot, παγκοσμίως αναγνωρισμένη αυθεντία της Γαλλικής σπιτικής μαγειρικής.
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 11 Απριλίου 2024 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα.
Η διάσημη συγγραφέας μαγειρικής Ginette Mathiot, συγγραφέας του Je sais cuisiner (του βιβλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σπιτικής μαγειρικής στη Γαλλία για περισσότερα από 90 χρόνια), δίδαξε τρεις γενιές γαλλικών οικογενειών πώς να μαγειρεύουν.
Σε αυτήν την κομψή, καλυμμένη με ύφασμα, νέα συλλογή δοκιμασμένων συνταγών, με δύο μαρκαδόρους κορδέλας, περισσότερα από 170 από τα καλύτερα γαλλικά πιάτα έχουν επιλεγεί από τα έργα της, όπως το εμβληματικό Onion Soup Gratin, Dauphinois Potatoes, καθώς και τοπικά πιάτα, όπως βοδινό bourguignon από την Bourgogne και Ratatouille από την Προβηγκία, και εμβληματικά βασικά προϊόντα όπως Vol-au-vent, αυγά σε σάλτσα meurette, καρότα Vichy, γεμιστά στρείδια, Crème brûlée, Αχλάδια σε κρασί και Tarte Tatin.
Με την υπέροχη φωτογράφηση, μια εισαγωγή από τον συγγραφέα μαηειρικής Keda Black και έναν συναρπαστικό πρόλογο από τον "υιοθετημένο" Παριζιάνο σεφ ζαχαροπλαστείου, μάγειρα και συγγραφέα David Lebovitz, το Classic French Recipes είναι ο απόλυτος οδηγός για όλους τους μάγειρες για το πώς να προετοιμάσουν την πιο αυθεντική και νόστιμη γαλλική κουζίνα με τον γαλλικό τρόπο...
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 11 Απριλίου 2024 και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα.
Εκδότης | Phaidon Press |
Συγγραφέας | Ginette Mathiot |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 360 σελίδες |
ISBN | 9781838666798 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 205 mm |