×

Franco Pepe: Pizza Chef

Η ιστορία, η ιδεολογία και οι συνταγές του master πιτσαδόρου Φράνκο Πέπε, ιδρυτή της παγκοσμίως διάσημης Pizzeria Pepe στο Γκράνι.

Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 05,11,2025 και θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Νοέμβρη 2025.

Read moreShow less
Κωδικός:
9781837290611
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Ο Φράνκο Πέπε δεν είναι ένας συνηθισμένος πιτσατζόλος – είναι μια μαγειρική ιδιοφυΐα που έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο της πίτσας. Γεννημένος σε μια οικογένεια αρτοποιών, ο Πέπε κατέκτησε την τέχνη της παραδοσιακής παρασκευής πίτσας πριν αφιερωθεί στον πειραματισμό με αρχαία μείγματα αλεύρων και μεθόδους ζύμωσης. Ίδρυσε το εστιατόριό του, Pepe in Grani, στο Caiazzo, κοντά στη Νάπολη, και γρήγορα κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση, προσελκύοντας ορδές ταξιδιωτών με εξαιρετικές πίτσες φτιαγμένες με τη μοναδική του ζύμη και υψηλής ποιότητας, τοπικά υλικά.

Το Franco Pepe: Pizza Chef αποκαλύπτει πώς ο Πέπε ανέβασε την ταπεινή πίτσα σε νέα γαστρονομικά ύψη. Γεμάτο με πλούσια αφήγηση και ζωντανές φωτογραφίες, το βιβλίο μαγειρικής αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την τέχνη του Πέπε και παρουσιάζει 30 αποκλειστικές συνταγές .

Ξεκινώντας με την απλή, ρουστίκ Pizza a Libretto, η συλλογή συνταγών περιλαμβάνει από την La Ritrovata, έναν νοσταλγικό φόρο τιμής στην πίτσα marinara του πατέρα του Pepe, και την Memento, μια φυτική πίτσα με κρέμα ρεβιθιού, μέχρι την γλυκιά και αλμυρή Crisommola del Vesuvio, εμπνευσμένη από την επιθυμία του Franco να χρησιμοποιήσει σπάνια τοπικά βερίκοκα, και την Sensazione di Costiera, η οποία συνδυάζει τα αρώματα εσπεριδοειδών και τις γεύσεις θαλασσινών της ακτής Amalfi. Μαζί, οι συνταγές αποκαλύπτουν το πάθος του Pepe για υψηλής ποιότητας, τοπικά υλικά και τη λεπτή ισορροπία των γεύσεων που κάνουν τις πίτσες του τόσο εξαιρετικές.

Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης προλόγους από τη συγγραφέα μαγειρικής Faith Willinger, τη σεφ και συγγραφέα Nancy Silverton, και τον συγγραφέα μαγειρικής και λάτρη της πίτσας Daniel Young.

Εκδότης Phaidon
Συγγραφέας Franco Pepe
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 240 σελίδες
ISBN 9781837290611
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, 290x214 mm
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781837290611

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Phaidon Editions
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
PHAIDON
Κωδικός: 9781838665746
Στο The Bread Book, ο Éric Kayser - ιδρυτής του θρυλικού γαλλικού αρτοποιείου Maison Kayser και συγγραφέας μπεστ σέλερ του The Larousse Book of Bread κάνει το ψήσιμο του ψωμιού από την αρχή τόσο προσιτό όσο και...
PHAIDON
Κωδικός: 9781734386127
Ο απόλυτος οδηγός για το πιο δημοφιλές φαγητό στον κόσμο. Δημιουργήθηκε από την ομάδα που δημοσίευσε το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking και το Modernist Bread. Αυτό...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος