×

The Bread Book

Στο The Bread Book, ο Éric Kayser - ιδρυτής του θρυλικού γαλλικού αρτοποιείου Maison Kayser και συγγραφέας μπεστ σέλερ του The Larousse Book of Bread κάνει το ψήσιμο του ψωμιού από την αρχή τόσο προσιτό όσο και συναρπαστικό. 60 συνταγές παρασκευής βήμα προς βήμα.

 

Read moreShow less
Κωδικός:
9781838665746
Εταιρεία:
Αγαπημένα2
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Ένα masterclass παρασκευής ψωμιού για αρτοποιούς, με απλά, χορταστικά ψωμιά, καρβέλια και ψωμάκια από μια σειρά από αλεύρια, συμπεριλαμβανομένων ποικιλιών χωρίς γλουτένη.

O Kayser ξεκινά με τις βασικές αρχές της παρασκευής ψωμιού, προσφέροντας οδηγίες για παραδοσιακές τεχνικές διόγκωσης, τύπους αλευριού και βασικά συστατικά, καθώς και ένα χρήσιμο γλωσσάρι. Κάθε συνταγή εξηγείται με συνοπτικές, εύκολες στην εφαρμογή οδηγίες και περιλαμβάνει χρόνους προετοιμασίας, διόγκωσης και ψησίματος για να βοηθήσει στη διαχείριση του χρόνου. Η φωτογραφία βήμα προς βήμα απομυθοποιεί τις πιο περίπλοκες διαδικασίες παρασκευής ψωμιού και μια εύχρηστη ενότητα αντιμετώπισης προβλημάτων αντιμετωπίζει κοινά διλήμματα παρασκευής ψωμιού.

Η συλλογή των 60 συνταγών περιλαμβάνει αλάνθαστες εκδόσεις μπουλαντζέρι και διεθνή βασικά προϊόντα. υγιεινές συνταγές με δημητριακά κληρονομιάς - από φακές και αλεύρια ρεβιθιών με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη έως ποικιλίες χαμηλής γλουτένης και χωρίς γλουτένη που παρασκευάζονται με einkorn, φαγόπυρο, ξόρκι και σίκαλη, καθώς και μια λαχταριστή σειρά από γλυκά καρβέλια και μπριός.

Διαυγές, ολοκληρωμένο και όμορφα κατασκευασμένο, το The Bread Book είναι απαραίτητο για κάθε σύγχρονο αρτοποιό.

Τα κεφάλαια και οι συνταγές περιλαμβάνουν:
Κλασικά ψωμιά : Μπαγκέτα; Boule; Heritage Σιταρένιο Ψωμί; Ψωμί χωρίς ζύμωμα. Φραντζόλα σίκαλης
Ψωμιά με Σπόρους Κληρονομιάς : Ψωμί από καλαμπόκι και ηλιόσπορο. Ψωμί από σπόρους σταφυλιού; Ψωμί κάνναβης? Ρυζάλευρο και ψωμί από φαγόπυρο. Ψωμί από αλεύρι κινόα
Breads of the World : Bao Buns; Challah; Naan; Πίτα; Rosemary Focaccia
Γεμιστές φραντζόλες : Τυροψωμί; Ψωμί από σύκο, φουντούκι και μάραθο. Matcha και ζαχαρωμένο πορτοκαλόψωμο. Μικτά φρούτα και καρύδια κορώνα? Ελαιόψωμο
Brioches : Babka; Μπριός σοκολάτας και μπανάνας; Εκμέκ με σταφίδες και πεκάν. Ιαπωνικό ψωμί γάλακτος με φιστίκια και κεράσια. Pain Au Lait

Εκδότης Phaidon
Συγγραφέας Eric Kayser
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 224 σελίδες
ISBN 9781838665746
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 205 mm

 

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781838665746

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Phaidon Editions
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 9786188509115
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές. Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα....

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος