Ανακαλύψτε την απλότητα της μαγειρικής σε γάστρα ή κατσαρόλα με 100 νόστιμες, εμπνευσμένες από την εγκυκλοπαίδεια Larousse συνταγές.
Το βιβλίο θα εκδοθεί στις 08,10,2025 και θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Οκτώβρη 2025.
Η κατσαρόλα ή αλλιώς η γάστρα είναι ένα απαραίτητο σκεύος για τη δημιουργία εύκολων γευμάτων χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση. Στο One Pot, η συγγραφέας Amandine Bernardi παρουσιάζει 100 εύκολες συνταγές με γεύσεις από όλο τον κόσμο.
Αυτό το όμορφα σχεδιασμένο βιβλίο μαγειρικής προσφέρει μια ελκυστική γκάμα συνταγών για κάθε περίσταση, από γρήγορα δείπνα τις καθημερινές μέχρι ειδικές συγκεντρώσεις. Οι μάγειρες θα ανακαλύψουν υγιεινά πιάτα όπως το Ρατατούιγ και τη Μουτζαντάρα με Κουνουπίδι, χορταστικά κυρίως πιάτα, όπως το Μοσχαρίσιο Μπουργκινιόν, το Κοκ ο Κρας και το Μαροκινό Ψαράδικο Στιφάδο, και γλυκές λιχουδιές, όπως τα Ψητά Μήλα με Μέλι.
Με έναν ενημερωτικό οδηγό για τον εξοπλισμό, χρήσιμες προτάσεις σερβιρίσματος και σαφή διατροφικά σύμβολα που υποδεικνύουν επιλογές για vegan, χωρίς γλουτένη, χωρίς γαλακτοκομικά και χωρίς ξηρούς καρπούς, το One Pot είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους μάγειρες.
| Εκδότης | Phaidon |
| Συγγραφέας | Amandine Bernardi |
| Γλώσσα | Αγγλικά |
| Σελίδες | 232 σελίδες |
| ISBN | 9781837290604 |
| Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, 270x205 mm |