550 συνταγές πλούσιας, υγιεινής τουρκικής κουζίνας από - την κορυφαία αρχή για τις μοναδικές παραδόσεις της Τουρκίας- Musa Dagdeviren.
Ζωντανά, τολμηρά και αρωματικά, τούρκικα φαγητά - από ψητά κρέατα, σαλάτες και υπέροχα γλυκά αρτοσκευάσματα έως οικογενειακά είδη μαγειρικής όπως ντιπ, πιλάφι και μαγειρευτά - αγαπητά σε όλο τον κόσμο.
Τυλιγμένο σε μια όμορφη λευκή θήκη με χρυσή σφράγιση, αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που παρουσιάζει τόσο καλά την ποικιλία των τούρκικων τροφίμων, με 550 συνταγές οι οποίες τονίζουν την ευρωπαϊκή και ασιατική γαστρονομική κληρονομιά της Τουρκίας. Περιλαμβάνονται από ελάχιστα γνωστά τοπικά πιάτα έως και αυτά που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα και αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, είτε πρόκειται για αρνί kofte, κεμπάπ κοτόπουλου, ταχίνι χαλβά ή φιστίκι μπακλαβά.
Αυτός ο τόμος περιλαμβάνει επίσης μια εισαγωγή που προβάλλει τη γαστρονομική πολιτιστική ιστορία της χώρας, διορατικές υποσημειώσεις, εκπληκτική
φωτογραφία τελικών πιάτων και ατμοσφαιρικές εικόνες που προκαλούν την ομορφιά και την ποικιλομορφία του τουρκικού τοπίου, του περιβάλλοντος, των
αγορών και των ανθρώπων.
Το εικονίδιο χρησιμοποιείται για να σημειώσει επιλογές για χορτοφάγους, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα και συνταγές με πέντε συστατικά ή λιγότερα.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
Musa Dagdeviren |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
512 σελίδες |
ISBN |
9780714878157 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 180 mm |