Μια μοναδική συλλογή από αυθεντικές συνταγές σπιτικής μαγειρικής από την Κούβα, που αντικατοπτρίζουν την αξιοσημείωτη γαστρονομική ποικιλία του νησιού.
Το κουβανέζικο φαγητό είναι γνωστό παγκοσμίως για το συνδυασμό φωτεινών χρωμάτων και έντονων γεύσεων και η Κούβα: Αυτό το βιβλίο μαγειρικής είναι το πρώτο βιβλίο που γιορτάζει και τεκμηριώνει πλήρως την κουζίνα και τη σύγχρονη κουλτούρα των τροφίμων. Συγκεντρωμένες από εκείνους που γνωρίζουν καλύτερα ολόκληρο το κουβανικό γαστρονομικό τοπίο, οι 350 συνταγές σπιτικής μαγειρικής που διερευνούν τις μυριάδες παραδόσεις και επιρροές της χώρας - από ισπανικά, σοβιετικά έως και κινέζικα - μέσω συνταγών για ορεκτικά, πιάτα με ρύζι, ψάρια, κρέας, λαχανικά, πιάτα με αυγά, επιδόρπια και άλλα.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
Madelaine Vázquez Gálvez, Imogene Tondre |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
432 σελίδες |
ISBN |
9780714875767 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 272 x 180 mm |