Το Café Cecilia είναι ένα αγαπημένο συνοικιακό εστιατόριο που σερβίρει απλό, εμπνευσμένο ιρλανδικό και ευρωπαϊκό φαγητό. Έχει γίνει όχι μόνο καταφύγιο για καλοφαγάδες, αλλά και τεράστια επιτυχία στο διεθνές κοινό της τέχνης και της μόδας.
Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο τέλος Σεπτέμβρη 2024
Είναι το πρώτο εστιατόριο του σεφ Max Rocha και εμπνέεται από την εποχή, το μαγείρεμα της μητέρας του, Οντέτ. και το φαγητό με το οποίο μεγάλωσε στην Ιρλανδία.
Το Café Cecilia Cookbook, το πρώτο και μοναδικό βιβλίο για αυτό, ένα από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή εστιατόρια του Ηνωμένου Βασιλείου, περιλαμβάνει 100 συνταγές από το πρωινό μέχρι το δείπνο. Τα πιάτα περιλαμβάνουν επώνυμα πιάτα όπως ψωμί Guinness και Fritti Sage & Anchovy και εποχιακά πιάτα όπως λαχανίδα ποσέ, granola και γιαούρτι και Globe αγκινάρες με ταχίνι ηλιόσπορου, με συνταγές για μια σειρά από σούπες, σαλάτες, ψωμιά, κέικ και κομπούχα. ως επιλογή από ψάρια, κρέατα και λαχανικά.
Με έναν πρόλογο γραμμένο από τη διάσημη Βρετανίδα συγγραφέα τροφίμων και βραβευμένη με James Beard, Diana Henry, και εικόνες από τα πιάτα που γυρίστηκαν στο κομψό περιβάλλον του Café Cecilia από τον Matthieu Lavanchy, μαζί με φωτογραφίες της ομάδας και των προμηθευτών του εστιατορίου από τον Jacob Lillis, είναι μια ζεστή γιορτή του φαγητού, της οικογένειας, της πιστής ομάδας του Café Cecilia και όλων των εμπειριών του Max Rocha.
Εκδότης | Phaidon Press |
Συγγραφέας | Max Rocha |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 256 σελίδες |
ISBN | 9781838668600 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 205 mm |