Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο. 360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες παραγωγής βήμα προς βήμα...
ENEKO ATXA (3 MICHELIN STARS, AZURMENDI): Δεν υπάρχει αμφιβολία για την αναγνώριση, τη στοργή και το θαυμασμό που νιώθω για τις εκδόσεις του Montagud Editores. Είναι μεγάλο προνόμιο να έχουμε τώρα μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική εργασία που αντικατοπτρίζει αυτό που μας αρέσει. τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας.
JORDI ROCA (3 MICHELIN STARS, EL CELLER DE CAN ROCA): Είμαι περήφανος που έγραψα έναν πρόλογο για αυτήν την έκδοση. Πριν από 14 χρόνια ο Ferran Adria. είπε ότι «το Apicius ήταν το σημειωματάριο της σύγχρονης κουζίνας». Λοιπόν, με όλο τον σεβασμό, θα παραφράσω τα λόγια του για αυτό το περιοδικό: «Το Melba είναι το απαραίτητο σημειωματάριο για τους λάτρεις των αρτοσκευασμάτων, του ψωμιού και της γλυκιάς κουζίνας»
Εκδότης |
Montagud |
Συγγραφέας |
Συντακτική Ομάδα Montagud |
Γλώσσα |
Αγγλικά / Ισπανικά |
Σελίδες |
360 σελίδες, 60 συνταγές, 570 φωτογραφίες |
ISBN |
- |
Εξώφυλλο |
Softcover, Διαστάσεις: 240 x 210 mm |
Για προηγούμενα τεύχη παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα ή στείλτε μας e-mail (info@cookbookstore.gr)