×

Melba 3


Ένα περιοδικό ζαχαροπλαστικής καλύτερο από κάθε άλλο βιβλίο.  360 σελίδες με συνταγές και παρουσιάσεις από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες, pastry chefs, creators of desserts του κόσμου. 54 συγγραφείς, 56 διαδικασίες παραγωγής βήμα προς βήμα...


Read moreShow less
Κωδικός:
RM3
Εταιρεία:
Αγαπημένα2
Σύγκριση0
Περιγραφή

ENEKO ATXA (3 MICHELIN STARS, AZURMENDI): Δεν υπάρχει αμφιβολία για την αναγνώριση, τη στοργή και το θαυμασμό που νιώθω για τις εκδόσεις του Montagud Editores. Είναι μεγάλο προνόμιο να έχουμε τώρα μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική εργασία που αντικατοπτρίζει αυτό που μας αρέσει. τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας.

JORDI ROCA (3 MICHELIN STARS, EL CELLER DE CAN ROCA): Είμαι περήφανος που έγραψα έναν πρόλογο για αυτήν την έκδοση. Πριν από 14 χρόνια ο Ferran Adria. είπε ότι «το Apicius ήταν το σημειωματάριο της σύγχρονης κουζίνας». Λοιπόν, με όλο τον σεβασμό, θα παραφράσω τα λόγια του για αυτό το περιοδικό: «Το Melba είναι το απαραίτητο σημειωματάριο για τους λάτρεις των αρτοσκευασμάτων, του ψωμιού και της γλυκιάς κουζίνας»

Εκδότης

Montagud

Συγγραφέας

Συντακτική Ομάδα Montagud

Γλώσσα

Αγγλικά / Ισπανικά

Σελίδες

360 σελίδες, 60 συνταγές, 570 φωτογραφίες

ISBN

-   

Εξώφυλλο

Softcover, Διαστάσεις: 240 x 210 mm

Για προηγούμενα τεύχη παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα ή στείλτε μας e-mail (info@cookbookstore.gr)

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
RM3

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Montagud Editors
Σχετικά με τον Εκδότη
Σχετικά με το Περιοδικό
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121522
Το SWEETOLOGY είναι η ανθολογία της ζαχαροπλαστικής. Από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής της Josep Maria Rodriguez.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη γαστρονομική επιτυχία στηρίζεται στη φιλοσοφία και το προσωπικό στυλ...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.
ICEP Publishing
Κωδικός: 9786069529362
Ο παγκοσμίου φήμης και βραβευμένος σεφ Antonio Bachour μοιράζεται την οραματική του προσέγγιση - έναν άψογο συνδυασμό κλασικής viennoiserie και σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, που ζωντανεύει μέσα από τις χαρακτηριστικές...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος