Ο απόλυτος οδηγός μαγειρικής Barbecue, με 280 αγαπημένες συνταγές μπάρμπεκιου και ψησίματος από πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Μια απίθανη συλλογή συνταγών από περισσότερες από 80 χώρες από τον pitmaster Hugh Mangum!
Το βιβλίο είναι οργανωμένο ανά κεφάλαια:
Σουβλάκια & Λουκάνικα,
Κύρια,
Πλαϊνά,
Σάλτσες
Επιδόρπια
Οι εκτενείς συνταγές του βιβλίου καλύπτουν στυλ και τεχνικές, από κλασικό αμερικάνικο καπνιστό ψαρονέφρι, αιθιοπικά παϊδάκια με μπαχαρικά βερβερί και μεξικάνικη μπάρμπακοα μέχρι ιταλική πορτσέτα, ινδονησιακή χοιρινή σάλτσα, ινδονησιακή χοιρινή σάτα Roget κόμιστρο μπάρμπεκιου γνωστό ως «Snags».
Επεκτατικό και περιεκτικό, το Barbecue διαθέτει συνταγές για παϊδάκια, μπριζόλες, ολόκληρα κοτόπουλα και γουρούνια, τάκος, χάμπουργκερ, clambakes και παέγια, καθώς και φαγητά χωρίς κρέας όπως σοκολάτες, τουρσιά, καλαμποκάλευρα, ψημένα φασόλια και επιδόρπια, συμπεριλαμβανομένων ψητών φρούτων, μπράουνις από τηγάνι και ισλανδικού καπνιστού cheesecake. Ο Mangum, ένας βραβευμένος σεφ και συνιδρυτής των πολυαγαπητών εστιατορίων μπάρμπεκιου Mighty Quinn, αποκαλύπτει την ιστορία προέλευσης πίσω από κάθε συνταγή, ακολουθούμενη από σαφείς, προσβάσιμες οδηγίες για μάγειρες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.
Πλούσια εικονογράφηση με περισσότερες από 100 λαχταριστές φωτογραφίες, αυτό το ζωντανό βιβλίο μαγειρικής διαθέτει επίσης μια ειδική ενότητα συνταγών που συνεισφέρουν μερικοί από τους πιο γνωστούς σεφ και ειδικούς στον κόσμο στη μαγειρική με ζωντανή φωτιά, συμπεριλαμβανομένων των Maksut Askar, May Chow, Ross Dobson, Moustafa Elrefaey, Moniquenzoliza Garbeiso, Ndlovu, Sukyoung Park, Tomos Parry, Jess Pryles, Dave Pynt, Jessica Rosval, Marsia Taha Mohamed Salas, Sean Sherman και Rawlston Williams.
Εκδότης | Phaidon |
Συγγραφέας | Hugh Mangum with Shana Liebman |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 432 σελίδες |
ISBN | 9781838669362 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, 270x180 mm |