×

Chicken and Charcoal: Yakitori, Yardbird, Hong Kong

Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από το cult εστιατόριο yakitori Yardbird στο Χονγκ Κονγκ δίνει το προσκήνιο στο κοτόπουλο - απογειώνοντας το ψήσιμο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Read moreShow less
Κωδικός:
978714876450
Εταιρεία:
Αγαπημένα4
Σύγκριση0
Add to wishlist(1)
Περιγραφή

Το κοτόπουλο είναι το πιο αγαπημένο κρέας στον κόσμο και το yakitori είναι ένας από τους απλούστερους, πιο υγιεινούς τρόπους μαγειρέματος. Στο Yardbird στο Χονγκ Κονγκ, ο Καναδός σεφ Matt Abergel έβαλε το yakitori στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη. Εδώ, σε έντονο στιλ, με έντονες οπτικές αναφορές στο πάθος του Abergel για σκέιτμπορντ, αποκαλύπτει τη μαγεία πίσω από τις συνταγές υπογραφής του εστιατορίου, μαζί με λεπτομερείς εξηγήσεις για το πώς προέρχονται, μαγειρεύοντας κοτόπουλο χωρίς ανάγκη ειδικού εξοπλισμού. Ανοίξτε τη σχάρα και απολαύστε. Το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο για το yakitori που θα δημοσιευτεί στα Αγγλικά, αυτό το βιβλίο θα προσελκύσει ομογενείς μάγειρες και επαγγελματίες σεφ.

Εκδότης

Phaidon Press

Συγγραφέας

Matt Abergel

Γλώσσα

Αγγλικά

Σελίδες

240 σελίδες, 200 φωτογραφίες

ISBN

978714876450  

Εξώφυλλο

Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 205 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
978714876450

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Phaidon Editions
Σχετικά με τον συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος