×

Seared, The Ultimate Guide to Barbequing meat

Γεμάτο με ζουμερές, πολύχρωμες συνταγές, το Seared είναι ο πιο χρήσιμος, πρακτικός και ολοκληρωμένος οδηγός ψησίματος κρέατος στην αγορά.

Read moreShow less
Κωδικός:
9781787137455
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Χωρισμένο σε δύο ενότητες – ΚΤΗΝΟΣ και ΠΟΥΛΙ – και σε ΑΡΓΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ σε αυτές τις ενότητες, η εμπειρογνώμονας μαγειρικής με ζωντανή φωτιά Genevieve Taylor καλύπτει όλα όσα θα χρειαστεί να γνωρίζετε για την αγορά και το μαγείρεμα όλων των ειδών κρέατος, από μπριζόλες και φιλέτα, μέχρι αρθρώσεις και ολόκληρα πουλιά. Παράλληλα παρουσιάζει χρήσιμες τεχνικές από την άλμη μέχρι το μαρινάρισμα, το κάπνισμα μέχρι το ψήσιμο, το ψήσιμο σε πολύ ζεστό και χαμηλό και αργό μαγείρεμα.

Το Seared παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση του μπάρμπεκιου, την προμήθεια καυσίμων και το άναμμα της φωτιάς και τη ρύθμιση της ψησταριάς σας, με συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων παντού.

Εκδότης Hardie Grant Books
Συγγραφέας Genevieve Taylor
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 224 σελίδες
ISBN 9781787137455
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 220 x 170 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9781787137455

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Hardie Grant Books
Σχετικά με την Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Κωδικός: 9781787134270
Αν έχετε βαρεθεί τα μοσχαρίσια μπιφτέκια ή αν είστε χορτοφάγοι και θέλετε κάτι περισσότερο από καψαλισμένο γλυκό καλαμπόκι και μαστιχωτό χαλούμι, τότε το Charred προσφέρει πάνω από 70 πρωτότυπες, συναρπαστικές...
Κωδικός: 9783982035611
Το βιβλίο αποτελεί έναν πλήρη οδηγό για τις διάφορες προεπιλογές του Dry Ager και τις κατηγορίες τροφίμων που σχεδιάστηκε να χειριστεί. Επίσης, παρέχει κατευθυντήριες γραμμές για την προετοιμασία των τροφίμων για τη...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος