Γεμάτο με ζουμερές, πολύχρωμες συνταγές, το Seared είναι ο πιο χρήσιμος, πρακτικός και ολοκληρωμένος οδηγός ψησίματος κρέατος στην αγορά.
Χωρισμένο σε δύο ενότητες – ΚΤΗΝΟΣ και ΠΟΥΛΙ – και σε ΑΡΓΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ σε αυτές τις ενότητες, η εμπειρογνώμονας μαγειρικής με ζωντανή φωτιά Genevieve Taylor καλύπτει όλα όσα θα χρειαστεί να γνωρίζετε για την αγορά και το μαγείρεμα όλων των ειδών κρέατος, από μπριζόλες και φιλέτα, μέχρι αρθρώσεις και ολόκληρα πουλιά. Παράλληλα παρουσιάζει χρήσιμες τεχνικές από την άλμη μέχρι το μαρινάρισμα, το κάπνισμα μέχρι το ψήσιμο, το ψήσιμο σε πολύ ζεστό και χαμηλό και αργό μαγείρεμα.
Το Seared παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση του μπάρμπεκιου, την προμήθεια καυσίμων και το άναμμα της φωτιάς και τη ρύθμιση της ψησταριάς σας, με συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων παντού.
Εκδότης | Hardie Grant Books |
Συγγραφέας | Genevieve Taylor |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 224 σελίδες |
ISBN | 9781787137455 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 220 x 170 mm |