×

Pierre Herme: Chocolate

Ο διάσημος Γάλλος ζαχαροπλάστης Pierre Hermé επιδεικνύει την καλλιτεχνική του μαεστρία σε αυτό το αφιέρωμα στη σοκολάτα μέσα από συνταγές που αναδεικνύουν την ποικιλομορφία του αγαπημένου συστατικού του κόσμου σε όλες τις μορφές του. Με το παρατσούκλι «Πικάσο της Ζαχαροπλαστικής» από το περιοδικό Vogue, ο μάστερ ζαχαροπλάστης Pierre Hermé έχει φέρει επανάσταση στην παραδοσιακή ζαχαροπλαστική.

Read moreShow less
Κωδικός:
9782080202741
Εταιρεία:
Αγαπημένα2
Σύγκριση0
Περιγραφή

 Ακόρεστα δημιουργικός, σε αυτόν τον νέο τόμο, ο Hermé επιστρέφει στο πρώτο του πάθος - τη σοκολάτα. Ανατρέχοντας στην παθιασμένη του αγάπη για τον ευέλικτο κόκκο κακάο, αυτό το έργο αποκαλύπτει τολμηρές δημιουργίες που αναδεικνύουν το χαρακτηριστικό καινοτόμο στυλ του διάσημου ζαχαροπλάστη, το οποίο έχει μεταμορφώσει τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Περιλαμβάνει τριάντα πέντε συνταγές, από πρωτότυπους συνδυασμούς όπως κέικ σοκολάτας, μπανάνας και τζίντζερ ή μαντλέν σοκολάτας και λεμονιού μέχρι πλούσια, εμβληματικά επιδόρπια όπως το Infiniment Chocolat Baba Cake, το Infiniment Chocolat Macaron ή το Éclair Azur με γεύση γιούζου. Μετά από μια έντονη, συνεργατική συνεργασία με τον φωτογράφο Sergio Coimbra, αυτό το μοναδικό βιβλίο αποτίει φόρο τιμής στην αγνότητα και την απλότητα της σοκολάτας και στις ποικίλες μορφές και υφές της. Υπό το πρίσμα της Κοΐμπρα, κάθε πτυχή της σοκολάτας αποτυπώνεται στην ουσία της, δελεάζοντας τον αναγνώστη να απολαύσει τις μυριάδες απολαύσεις που αποτελούν το εξαιρετικό ρεπερτόριο σοκολάτας του Πιερ Ερμέ.

 

Εκδότης Flammarion
Συγγραφέας  Pierre Hermé
Γλώσσα Αγγλικά 
Σελίδες 284 σελίδες
ISBN
9782080202741
Εξώφυλλο Σκληρό εξώφυλλο, Διαστάσεις: 272 x 358 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9782080202741

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Flammarion
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Grub Street
Κωδικός: 9781911621850
Le Cordon Bleu Chocolate Bible: 180 Recipes Ο απόλυτος οδηγός για κάθε δημιουργία με σοκολάτα. Οποιαδήποτε από τις 180 λαχταριστές συνταγές που παρουσιάζονται εδώ θα προσφέρει το αποκορύφωμα οποιουδήποτε γεύματος –...
Grub Street
Κωδικός: 9781911621393
Ο Jordi Roca είναι σήμερα ένας από τους πιο εξελιγμένους "σοκολατοποιούς " στον κόσμο και ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στον κόσμο στα 50 Καλύτερα Βραβεία του 2014. Αυτό το βιβλίο δείχνει την αναζήτηση του...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος