Ο διάσημος Γάλλος ζαχαροπλάστης Pierre Hermé επιδεικνύει την καλλιτεχνική του μαεστρία σε αυτό το αφιέρωμα στη σοκολάτα μέσα από συνταγές που αναδεικνύουν την ποικιλομορφία του αγαπημένου συστατικού του κόσμου σε όλες τις μορφές του. Με το παρατσούκλι «Πικάσο της Ζαχαροπλαστικής» από το περιοδικό Vogue, ο μάστερ ζαχαροπλάστης Pierre Hermé έχει φέρει επανάσταση στην παραδοσιακή ζαχαροπλαστική.
Ακόρεστα δημιουργικός, σε αυτόν τον νέο τόμο, ο Hermé επιστρέφει στο πρώτο του πάθος - τη σοκολάτα. Ανατρέχοντας στην παθιασμένη του αγάπη για τον ευέλικτο κόκκο κακάο, αυτό το έργο αποκαλύπτει τολμηρές δημιουργίες που αναδεικνύουν το χαρακτηριστικό καινοτόμο στυλ του διάσημου ζαχαροπλάστη, το οποίο έχει μεταμορφώσει τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Περιλαμβάνει τριάντα πέντε συνταγές, από πρωτότυπους συνδυασμούς όπως κέικ σοκολάτας, μπανάνας και τζίντζερ ή μαντλέν σοκολάτας και λεμονιού μέχρι πλούσια, εμβληματικά επιδόρπια όπως το Infiniment Chocolat Baba Cake, το Infiniment Chocolat Macaron ή το Éclair Azur με γεύση γιούζου. Μετά από μια έντονη, συνεργατική συνεργασία με τον φωτογράφο Sergio Coimbra, αυτό το μοναδικό βιβλίο αποτίει φόρο τιμής στην αγνότητα και την απλότητα της σοκολάτας και στις ποικίλες μορφές και υφές της. Υπό το πρίσμα της Κοΐμπρα, κάθε πτυχή της σοκολάτας αποτυπώνεται στην ουσία της, δελεάζοντας τον αναγνώστη να απολαύσει τις μυριάδες απολαύσεις που αποτελούν το εξαιρετικό ρεπερτόριο σοκολάτας του Πιερ Ερμέ.
Εκδότης | Flammarion | ||||
Συγγραφέας | Pierre Hermé | ||||
Γλώσσα | Αγγλικά | ||||
Σελίδες | 284 σελίδες | ||||
ISBN |
|
||||
Εξώφυλλο | Σκληρό εξώφυλλο, Διαστάσεις: 272 x 358 mm |