Μια νέα έκδοση του εμβληματικού βιβλίου μαγειρικής του Ferran Adrià. Bestseller, επανεκδίδεται 10 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία.
Τι τρώει ο Ferran Adrià για δείπνο - και ποιό ήταν το φαγητό προσωπικού στο μυθικό εστιατόριο ElBulli, το πρώτο «εστιατόριο προορισμού», που βρίσκεται στις ακτές της Μεσογείου βόρεια της Βαρκελώνης; Το Family Meal διαθέτει μενού τριών πιάτων αξίας ενός μήνα που δημιουργήθηκαν από τον Ferran και την ομάδα του - γεύματα που ενδυναμώνουν και είναι άκρως θρεπτικά. Είναι το πρώτο - και μόνο - βιβλίο καθημερινών συνταγών από τον καλύτερο σεφ του κόσμου, τώρα με ένα ολοκαίνουργιο πρόλογο από τον ίδιο τον Ferran.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
|
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
384 σελίδες |
ISBN |
9781838663216 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 290 x 214 mm |