JAN: Laboratory of love
Jan Hartwig: Βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin, σίγουρα ο καλύτερος μάγειρας στη Γερμανία. Ένα βιβλίο που μας ταξιδεύει στην εξαιρετική τέχνη του Jan και μας εντυπωσιάζει με αρκετές συνταγές υψηλής γαστρονομίας όπως σουφλέ στήθους ορτυκιού ή και μους συκωτιού!
Βραβευμένες συνταγές με τον Jan Hartwig, τον σούπερ σταρ του εστιατορίου του Μονάχου.
Ο Jan Hartwig είναι ένας από τους καλύτερους σεφ σε όλη τη Γερμανία. Ακόμη και πριν από το δικό του εστιατόριο, το «JAN», ο βραβευμένος σεφ είχε ήδη δημιουργήσει μενού τριών αστέρων εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό το υψηλής ποιότητας βιβλίο μαγειρικής σας μεταφέρει σε ένα αποκλειστικό ταξίδι στον γαστρονομικό κόσμο του.
Το ύψος της γαστρονομικής δημιουργικότητας
• Τοπική, βιώσιμη και χειροποίητη, χωρίς να είναι δογματική – αυτή είναι η υψηλή κουζίνα του Jan Hartwig.
• Σουφλέ από στήθος ορτυκιού, ζελέ καπνιστό χέλι, πέστροφα και λαχανικά ρίζας ή χαβιάρι, chawanmushi, φουντούκια, ρούμι σταφίδες και λάδι πράσου από το Κιότο – ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε και να ενθουσιαστείτε με τις συνταγές του.
Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης κείμενα από τον διάσημο δημοσιογράφο τροφίμων Jürgen Dollase, τα οποία προσθέτουν υπέροχες γνώσεις για το έργο και τις συνταγές του Jan Hartwig.
Εκδότης | Matthaes |
Συγγραφέας | Jan Hartwig |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 256 σελίδες |
ISBN | 9783985410804 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, 248x295 mm |