×

JAN: Laboratory of love

JAN: Laboratory of love

Jan Hartwig: Βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin, σίγουρα ο καλύτερος μάγειρας στη Γερμανία. Ένα βιβλίο που μας ταξιδεύει στην εξαιρετική τέχνη του Jan και μας εντυπωσιάζει με αρκετές συνταγές υψηλής γαστρονομίας όπως σουφλέ στήθους ορτυκιού ή και μους συκωτιού!

Read moreShow less
Κωδικός:
9783985410804
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Βραβευμένες συνταγές με τον Jan Hartwig, τον σούπερ σταρ του εστιατορίου του Μονάχου.
Ο Jan Hartwig είναι ένας από τους καλύτερους σεφ σε όλη τη Γερμανία. Ακόμη και πριν από το δικό του εστιατόριο, το «JAN», ο βραβευμένος σεφ είχε ήδη δημιουργήσει μενού τριών αστέρων εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό το υψηλής ποιότητας βιβλίο μαγειρικής σας μεταφέρει σε ένα αποκλειστικό ταξίδι στον γαστρονομικό κόσμο του.

Το ύψος της γαστρονομικής δημιουργικότητας
• Τοπική, βιώσιμη και χειροποίητη, χωρίς να είναι δογματική – αυτή είναι η υψηλή κουζίνα του Jan Hartwig.
• Σουφλέ από στήθος ορτυκιού, ζελέ καπνιστό χέλι, πέστροφα και λαχανικά ρίζας ή χαβιάρι, chawanmushi, φουντούκια, ρούμι σταφίδες και λάδι πράσου από το Κιότο – ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε και να ενθουσιαστείτε με τις συνταγές του.

Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης κείμενα από τον διάσημο δημοσιογράφο τροφίμων Jürgen Dollase, τα οποία προσθέτουν υπέροχες γνώσεις για το έργο και τις συνταγές του Jan Hartwig.

Εκδότης Matthaes
Συγγραφέας Jan Hartwig
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 256 σελίδες
ISBN 9783985410804
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, 248x295 mm
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9783985410804

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Matthaes
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Matthaes
Κωδικός: 9783985410408
Ένα βιβλίο ύμνος στην απίθανη κουζίνα του βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin σεφ Bau. Μια πραγματικά γαστρονομική ραψωδία που όμοια της δύσκολα θα συναντήσετε!
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472122017
62 συνταγές από τον Jose Carlos Garcia. Ο Jose Carlos Garcia προκαλεί τις παραδοσιακές συνταγές της Ανδαλουσίας με την τεχνική του και μικρές δόσεις τόλμης. Πάντα με το βλέμμα του στη θάλασσα, ο σεφ από τη Μάλαγα...
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121973
Paco Roncero: "Η σιωπηλή εξέγερση του Σεφ" Με περισσότερα από 30 χρόνια στην κουζίνα και σχεδόν 15 χρόνια υπερασπιζόμενος δύο αστέρια Michelin, ο Paco Roncero δεν είναι μόνο ένας απαραίτητος σεφ στην ισπανική...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος