×

The Dry Aging Bible

Το βιβλίο αποτελεί έναν πλήρη οδηγό για τις διάφορες προεπιλογές του Dry Ager και τις κατηγορίες τροφίμων που σχεδιάστηκε να χειριστεί. Επίσης, παρέχει κατευθυντήριες γραμμές για την προετοιμασία των τροφίμων για τη διαδικασία της ωρίμανσης και κάνει διάκριση μεταξύ διαφόρων κομματιών, διαφόρων κρεάτων.

Read moreShow less
Κωδικός:
9783982035611
Εταιρεία:
Αγαπημένα5
Σύγκριση0
Περιγραφή

Η Βίβλος της Ξηρής Ωρίμανσης: Ο Οδηγός σας στην Τέλεια Γευστική Εμπειρία

Μεταξύ των πολλών τροφίμων που περιλαμβάνονται στο βιβλίο είναι:
•    Μπριζόλες μοσχαριού, κοντρολέ, και γλώσσα
•    Χοιρινό κοιλιάς, κεφάλι, και μυελός
•    Κυνήγι ελαφιού
•    Ολόκληρο κοτόπουλο, πάπια, και φασιανός

Η ξηρή ωρίμανση του κρέατος, είναι μία τεχνική που συνήθως παραμένει αποκλειστικό προνόμιο των υψηλής χωρητικότητας εστιατορίων με μεγάλο όγκο εργασίας κρέατος, καθώς και των κρεοπωλείων, τα οποία διαθέτουν τον απαιτούμενο χώρο, την τεχνογνωσία και τον προϋπολογισμό για να αφιερώσουν μεγάλες ποσότητες κρέατος για εβδομάδες ή μήνες, υπό τις πολύ συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας που απαιτούνται, για τη συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων.

Επιπλέον, στο βιβλίο περιλαμβάνονται συνταγές για την παρασκευή αλλαντικών όπως πανσέτα, λάρδο, Tyrolean μπέικον, Black Forest ham, biltong, και παστράμι.
Στα παραρτήματα του βιβλίου, θα βρείτε πληροφορίες για την επιλογή κρεάτων που είναι κατάλληλα για ωρίμανση και πώς να αναγνωρίσετε όταν η διαδικασία ωρίμανσης δεν εξελίσσεται σωστά.
Η Βίβλος της Ξηρής Ωρίμανσης, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό Dry Ager, αλλά ακόμα και οι αποφασισμένοι μάγειρες που δεν διαθέτουν ένα Dry Ager, θα μπορέσουν να αντλήσουν χρήσιμες γνώσεις και ιδέες για την εκλεπτυσμένη προετοιμασία τροφίμων.
Ανακαλύψτε την κόσμο της ξηρής ωρίμανσης και αναδείξτε την πλούσια γεύση των τροφίμων σας με αυτό το εκπληκτικό εγχειρίδιο.

Συγγραφείς : Aaron and Christian Landig
Εξώφυλλο : Σκληρόδετο
Σελίδες : 336
Γλώσσα : Αγγλικά

Εκδότης Aaron and Christian Landig
Συγγραφέας Peter Wagner (επιμέλεια)
Γλώσσα Αγγλικά
Σελίδες 336 σελίδες
ISBN 978-3-98203-561-1
Εξώφυλλο Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 230 x 285 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9783982035611

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Gastronomy Essentials
Σχετικά με τον εκδότη
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Books for Chefs
Κωδικός: 9782379450464
Ύστερα από τη διεθνή επιτυχία του βιβλίου ΦΡΟΥΤΑ - Η χρήση τους στη ζαχαροπλαστική, το Opera Patisserie, είναι το τελευταίο γαλλικό βιβλίο ζαχαροπλαστικής, από τον βραβευμένο Γάλλο pastry chef Cedric Grolet, το οποίο...
Oliver Harvey
Κωδικός: LD-0003
Ποδιά Σεφ Ολόσωμη Black Denim με Δερμάτινες Λεπτομέρειες και Αυξομείωση, 100% premium denim by Oliver Harvey. Κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας βαμβάκι, ενώ παράλληλα τα λουράκια είναι ενισχυμένα για να έχουν...
Oliver Harvey
Κωδικός: OHCTLANCASHIRE
Παντελόνι Σεφ βαμβακερό-πολυεστ. Μαύρο by Oliver Harvey. Παντελόνι  μάγειρα, unisex τύπου φόρμα από τη σειρά Lancashire. Χρώμα : Μαύρο. 35% βαμβακερό-65% πολυεστέρας. Παντελόνι με λάστιχο και κορδόνι στη μέση και 5...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος