×

Opera -Cedric Grolet

Sold Out

Ύστερα από τη διεθνή επιτυχία του βιβλίου ΦΡΟΥΤΑ - Η χρήση τους στη ζαχαροπλαστική, το Opera Patisserie, είναι το τελευταίο γαλλικό βιβλίο ζαχαροπλαστικής, από τον βραβευμένο Γάλλο pastry chef Cedric Grolet, το οποίο σηματοδοτεί την είσοδο του πιο ταλαντούχου σεφ ζαχαροπλαστικής της γενιάς του, στον κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής.

Αυτό το βιβλίο συμπίπτει με το άνοιγμα του νέου καταστήματός του στην περιοχή της Όπερας, στην καρδιά του Παρισιού.

Διαθέσιμο τέλος Μαΐου 2025

Read moreShow less
Κωδικός:
9782379450464
Εταιρεία:
Αγαπημένα8
Σύγκριση0
Add to wishlist(2)
Περιγραφή

Με το Opera Patisserie, ο Grolet επιστρέφει στα βασικά, μακριά από τα υψηλής ποιότητας γλυκίσματα που σχεδιάστηκαν στα palace hotels, με μία συλλογή από πλούσιες και προσβάσιμες συνταγές. Ακολουθήστε τις αισθήσεις σας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, για να ανακαλύψετε τις καλύτερες γαλλικές συνταγές για viennoiseries, ψωμιά, μπισκότα, αρτοσκευάσματα και παγωμένα φρούτα.

Από το κρουασάν έως το mille-feuille, από το ταρτίν τατουέν έως τα clairs, το βιβλίο διαθέτει 100 πλήρως εικονογραφημένα επιδόρπια που όλοι αγαπάμε.

Οι συνταγές οργανώνονται σε κεφάλαια που ακολουθούν τον ρυθμό της ημέρας, από το πρωινό και την ώρα του καφέ, μέχρι το brunch και το δείπνο. Στις 7 π.μ., είναι ώρα για viennoiseries και ψωμιά, στις 11 π.μ., είναι γλυκά, στις 3 μ.μ., επιδόρπια και κατεψυγμένα φρούτα και στις 5 μ.μ., ήρθε η ώρα για την τελευταία παρτίδα ψωμιού.

Ο ίδιος ο Cedric Grolet, αναφέρει στον πρόλογο του βιβλίου:

«Με αυτό το βιβλίο, γυρίζω σελίδα.

Τα Φρούτα, το πρώτο μου βιβλίο, ήταν γεμάτο με επίμονες συνταγές, φανταχτερά γλυκά, τα οποία απαιτούσαν τεχνικές, ακρίβεια και υπεροχή. Στο Opera Patisserie, περιγράφω έναν νέο ριζοσπαστικό τρόπο ψησίματος, ο οποίος στοχεύει να βρεθεί όσο περισσότερο γίνεται πιο κοντά στο προϊόν. Τα επιδόρπια και οι δημιουργίες που περιγράφω στο βιβλίο, δεν περιέχουν συντηρητικά και χρώματα. Θέλησα να αφαιρέσω όσον το δυνατόν περισσότερα βήματα κατά την παρασκευή τους, για να έρθω όσο πιο κοντά γίνεται στο προϊόν, στην υφή του, τη φρεσκάδα και τη γεύση του.

Τα ψωμιά, όπως και τα γλυκά, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να τα φτιάξει εύκολα στο σπίτι του...

Το βιβλίο Φρούτα, εσώκλειε τις απολύτως σύγχρονες τεχνικές της τότε εποχής που εκδόθηκε και τη ζαχαροπλαστική του μέλλοντος.

Το Opera Patisserie, είναι η ζαχαροπλαστική του χθες και του σήμερα, κάνοντας ένα βήμα πίσω στα βασικά. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα τώρα, είναι να αναζητώ την αυθεντικότητα...».

Εκδότης

Editions Alain Ducasse

Συγγραφέας

Cedric Grolet

Γλώσσα

Αγγλικά

Σελίδες

284 σελίδες

ISBN

-

Εξώφυλλο

Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 229 x 279 mm

                                          ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ FSC ®


                                  

Αυτή η έκδοση, έχει λάβει την Πιστοποίηση FSC, για το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε στην εκτύπωση.

Το FSC® είναι το μόνο σύστημα πιστοποίησης ξυλείας που εγκρίθηκε από τις σημαντικότερες περιβαλλο¬ντικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των WWF, Greenpeace και The Woodland Trust και αναδεικνύει έμπρακτα την δέσμευσή μας, για την παγκόσμια αειφορία των δασών.

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9782379450464

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Gastronomy Essentials
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 9786188509115
Γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές συνταγές, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, ξεδιπλώνονται με μοναδικές φωτογραφίες και αναλυτικές συνταγές. Το πρώτο βιβλίο του BakeryChef, Χάρη Παπαλίτσα....
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 9789963219728
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος