Ο André Bonnaure, διάσημος σεφ που ειδικεύεται στο φουά γκρα της πάπιας, μας προσφέρει ένα έργο που θα είναι πολύ χρήσιμο για τους επαγγελματίες της κουζίνας.
Το Foie Gras είναι το βιβλίο που σε 352 σελίδες μας δείχνει την ιστορία του foie gras, πώς έχει εξελιχθεί στη γαστρονομία, το οποίο πρέπει να εξετάσουμε τη στιγμή της επιλογής του με γαστρονομικά και επιστημονικά κριτήρια, τις κατάλληλες τεχνικές ψησίματος και περισσότερες από εκατό συνταγές. Prix Littéraire des Gastronomes Ambassadeurs de Rungis 2008.
Εκδότης |
Montagud |
Συγγραφέας |
|
Γλώσσα |
Αγγλικά / Ισπανικά |
Σελίδες |
352 σελίδες |
ISBN |
9788472121300 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 250 x 320 mm |