×

Wildness

Μια εκπληκτική γιορτή της γενναιοδωρίας των ακτών του Ατλαντικού και μια εκθαμβωτική πρώτη μονογραφία από τον σεφ του Καναδά Jeremy Charles.

Read moreShow less
Κωδικός:
PH 8232
Εταιρεία:
Αγαπημένα1
Σύγκριση0
Add to wishlist
Περιγραφή

Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από τον διάσημο σεφ Jeremy Charles μεταφέρει τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι στην τραχιά ανατολική ακτή του Καναδά - όπου η άγρια ​​φύση έχει μια βαθιά επίδραση στο μενού γευσιγνωσίας στο φημισμένο εστιατόριο (Raymonds) του Charles Jeremy.

Συστατικά, φαγητό ή και το τοπίο απεικονίζονται με προκλητικές  φωτογραφίες, ενώ παράλληλα  οι περισσότερες από 160 συνταγές του βιβλίου προβάλλουν τα τοπικά στοιχεία: γάδο, οστρακοειδή, άλκες, παιχνίδι, άγρια ​​φαγητά και άλλα. Ο Τσαρλς έγραψε μια ιστορία για να συνοδεύει κάθε συνταγή, μαζί με δοκίμια για τους ανθρώπους και το τοπίο.

Ο Τσαρλς έχει λάβει φανταστική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των New York Times, Guardian, και εκτεταμένα πλάνα σε παγκόσμια προβολή Parts Unknown με τον αείμνηστο Anthony Bourdain.

Εκδότης

Phaidon Press

Συγγραφέας

Jeremy Charles

Γλώσσα

Αγγλικά

Σελίδες

256 σελίδες

ISBN

9780714878232  

Εξώφυλλο

Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 290 x 250 mm

Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
PH 8232

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Phaidon Editions
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Montagud Editors
Κωδικός: 9788472121591
Μέσα από τις 320 σελίδες του βιβλίου θα δούμε τον Paco Perez να περιγράφει πως η Μνήμη, το Περιβάλλον και η Τεχνική μπορούν να προκαλέσουν έναν απίστευτο καταρράκτη δημιουργικότητας από την οποία ξεπροβάλλουν οι γεύσεις.

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος

Create a free account to use wishlists.

Είσοδος