Μια εκπληκτική γιορτή της γενναιοδωρίας των ακτών του Ατλαντικού και μια εκθαμβωτική πρώτη μονογραφία από τον σεφ του Καναδά Jeremy Charles.
Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από τον διάσημο σεφ Jeremy Charles μεταφέρει τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι στην τραχιά ανατολική ακτή του Καναδά - όπου η άγρια φύση έχει μια βαθιά επίδραση στο μενού γευσιγνωσίας στο φημισμένο εστιατόριο (Raymonds) του Charles Jeremy.
Συστατικά, φαγητό ή και το τοπίο απεικονίζονται με προκλητικές φωτογραφίες, ενώ παράλληλα οι περισσότερες από 160 συνταγές του βιβλίου προβάλλουν τα τοπικά στοιχεία: γάδο, οστρακοειδή, άλκες, παιχνίδι, άγρια φαγητά και άλλα. Ο Τσαρλς έγραψε μια ιστορία για να συνοδεύει κάθε συνταγή, μαζί με δοκίμια για τους ανθρώπους και το τοπίο.
Ο Τσαρλς έχει λάβει φανταστική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των New York Times, Guardian, και εκτεταμένα πλάνα σε παγκόσμια προβολή Parts Unknown με τον αείμνηστο Anthony Bourdain.
Εκδότης |
Phaidon Press |
Συγγραφέας |
Jeremy Charles |
Γλώσσα |
Αγγλικά |
Σελίδες |
256 σελίδες |
ISBN |
9780714878232 |
Εξώφυλλο |
Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 290 x 250 mm |