×

Remember 28°C

Το πιο ολοκληρωμένο βιβλίο για να φτιάχνετε Panettone.


Στους 28°C, ετοιμάζουμε και ωριμάζουμε το προζύμι.
Στους 28°C, εξάγουμε την πρώτη ζύμη από το μίξερ.
Στους 28°C πραγματοποιείται η πρώτη ωρίμανση.
28°C είναι η τελική θερμοκρασία της ζύμης μετά το δεύτερο ζύμωμα, και στους 28°C ωριμάζει και πάλι μέσα στα καλούπια.
Τέλος, στους 28°C πρέπει ο πυρήνας του προϊόντος να ψύχεται πριν συσκευαστεί.

Θυμηθείτε 28.

Read moreShow less
Κωδικός:
9788412571677
Εταιρεία:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Γιατί το Remember 28C;
 Μέσω αυτού του τίτλου, ο Jose Romero δεν σκοπεύει μόνο να υπενθυμίσει μία βασική πτυχή στην προετοιμασία του χειροποίητου panettone - ο έλεγχος των θερμοκρασιών -, αλλά επίσης, να μεταφέρει την πρακτική φύση του βιβλίου του.

Αυτό το καινοτόμο έργο, υπογράφεται από έναν από τους πιο αναγνωρισμένους επαγγελματίες στην Ισπανία.
Επικεντρώνεται σε μία ζύμη που είναι στη μόδα σήμερα. Έχει προωθήσει, όπως λίγοι άλλοι, την κουλτούρα του panettone τα τελευταία χρόνια.

Ως αποτέλεσμα της συσσωρευμένης εμπειρίας του και του διδακτικού του πνεύματος, υπερβαίνει μια απλή πραγματεία για θεωρητικές έννοιες και μία συλλογή συνταγών. Remember 28C, είναι ο απόλυτος τρόπος για να ξεκινήσετε και να κατακτήσετε την προετοιμασία του panettone, προσφέροντας τα κλειδιά για να του δώσετε τη δική του προσωπικότητα και να επιτύχετε κανονικότητα στην καθημερινή παραγωγή.

Θεμελιώδης συστατικά
 Η ανυπομονησία του Jose Romero να μοιραστεί, καλύπτει όλες τις πτυχές που σχετίζονται με ένα τόσο ιδιαίτερο προϊόν, όπως το panettone.
Για αυτό το βιβλίο ξεκινά με ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο, αφιερωμένο στα βασικά συστατικά και στα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την επιλογή τους

Εξοπλισμός και υλικά
Αν και υπάρχουν αρκετά σκεύη και ποικίλος εξοπλισμός που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα panettone σε τακτική βάση, θα επικεντρωνόμαστε σε ό,τι είναι απαραίτητο, για να εργάζεστε άνετα και να αποκτάτε ένα καλό αποτέλεσμα, ταυτόχρονα.

Προζύμι
 Στόχος του Jose Romero: να αναπτύξει κανείς το δικό του προϊόν αντί να αναπαράγει συνταγές.
Για αυτό το προζύμι, ο ρόλος των συστατικών σε κάθε ζύμη ή ο έλεγχος των θερμοκρασιών σε κάθε στάδιο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ψύξης, γίνονται βασικές και καινοτόμες γνώσεις μέσα στο βιβλίο που συνοδεύουν τον αναγνώστη σε μία βαθιά βελτίωση των δεξιοτήτων του με το panettone.

Η μέθοδος του Romero
 Ο Jose Romero παρουσιάζει ένα πρακτικό πνεύμα, με λεπτομερή διαγράμματα και γραφικά που βοηθούν στην αποσαφήνιση βασικών πτυχών της διαδικασίας παραγωγής.

Συνταγές
Περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από κλασικές και προσωπικές συνταγές, επιπλέον δημιουργίες και τη συνεργασία άλλων μεγάλων δασκάλων.

Εκδότης Books for Chefs
Συγγραφέας Jose Romero
Γλώσσα Αγγλικά - Ισπανικά
Σελίδες 272 σελίδες
ISBN -
Εξώφυλλο  Σκληρό
Read moreShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
9788412571677

Χαρακτηριστικά

Εκδόσεις
Gastronomy Essentials
Αξιολογήσεις
No comments
You may also like
Books for Chefs
Κωδικός: 9782379450811
Παραδοσιακά, ένα μπουκέτο λουλούδια, προσφέρεται ως δώρο. Μέσα από αυτό το βιβλίο, ο σεφ θέλει να δώσει μία επιπλέον διάσταση σ’ αυτό το δώρο, κάνοντας τα λουλούδια βρώσιμα. Παίζοντας με τα χρώματα, τα σχήματα και τα...
Gastronomy Essentials
Κωδικός: 9789963219728
Ένα βιβλίο μεταφρασμένο από τις εκδόσεις Gastronomy Essentials με την επιμέλεια του Χρονόπουλου Δημήτρη. Συγγραφέας: Cedric Grolet Σκληρό Εξώφυλλο. 95 συνταγές με 45 διαφορετικά φρούτα. Σελίδες: 320 ISBN:...
Oliver Harvey
Κωδικός: LD-0003
Ποδιά Σεφ Ολόσωμη Black Denim με Δερμάτινες Λεπτομέρειες και Αυξομείωση, 100% premium denim by Oliver Harvey. Κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας βαμβάκι, ενώ παράλληλα τα λουράκια είναι ενισχυμένα για να έχουν...

Menu

Create a free account to save loved items.

Είσοδος