Manu: Η ιστορία, η έμπνευση και οι συνταγές πίσω από την καλύτερη γυναίκα σεφ της Λατινικής Αμερικής (2022) και το ομώνυμο εστιατόριο της στην Κουριτίμπα.
Σε αυτό το πολυαναμενόμενο βιβλίο, η βραβευμένη σεφ Manoella Buffara (γνωστή ως Manu) προσκαλεί τους αναγνώστες να ανακαλύψουν πώς η αγάπη της για την πατρίδα της τη Βραζιλία έγινε το μεγαλύτερο κίνητρό της. Μέσα από 60 μη δημοσιευμένες συνταγές και τέσσερις υποβλητικές συλλογές «μενού», ένα σετ ποτών καλωσορίσματος και πτι-φουρ, η Manu αφηγείται την ιστορία μιας γαστρονομικής καριέρας βασισμένης στη δέσμευση για τα ιθαγενή συστατικά και τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες, όπως παρουσιάζονται μέσα της. εστιατόριο Manu.
Οι πρόλογοι του Dominique Crenn και του μέντορα του Manu, Alex Atala δίνουν περαιτέρω πληροφορίες για το έργο αυτής της εμπνευσμένης σεφ. Το βιβλίο περιλαμβάνει φωτογραφίες ειδικά παραγγελθείσες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια ενός έτους – από ψημένα τρόφιμα, τη γη και τη θάλασσα που οδηγούν το γαστρονομικό όραμα της Buffara και τις κοινότητες και τα συστατικά που την εμπνέουν. Αυτό, το ντεμπούτο της βιβλίο μαγειρικής, παρουσιάζει μια υποβλητική αντανάκλαση του προσωπικού ταξιδιού της σεφ και της ιστορίας της κοινότητας, της ζωής και της γης της, συμπυκνώνοντας τις φιλοδοξίες και τις αξίες ενός από τους πιο δημιουργικούς και παγκοσμίως σεβαστούς σεφ στον κόσμο.
Εκδότης | Phaidon |
Συγγραφέας | Manoella Buffara |
Γλώσσα | Αγγλικά |
Σελίδες | 240 σελίδες |
ISBN | 9781838666859 |
Εξώφυλλο | Σκληρό Εξώφυλλο, Διαστάσεις: 270 x 205 mm |